Sajam cvijeća Zagreb

Vodimo Vas u posjet međunarodnom sajmu cvijeća. Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista, Natječaj za najljepši kućni vrt  i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

SKU: N/A Kategorija:

120,00 kn

Akcija!

Detalji izleta

Polazak u 08:00h s autobusnog kolodvora u Opatiji te vožnja prema Rijeci. Polazak iz Rijeke u 08:30. Vožnja modernim turističkim autobusom ili minibusom prema Zagrebu. Usputno zaustavljanje prije Zagreba za kratko osvježenje te nastavak prema Floraart. Nakon dolaska u Zagreb idemo na izložbeni prostor Bundek gdje se održava Floraart 2021. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu i razgled sajma na otvorenom prostoru. Ulaz na sva događanja je besplatan. Okupljanje grupe oko 15:30h na dogovorenom mjestu, te polazak prema shopping centru Arena. Slobodno popodne do 18:30h kada je planiran povratak prema Rijeci i Opatiji.

Cvijet u srcu mom i oku tvom

Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. Prvi Sajam cvijeća održan je na Gornjem Gradu 1966. godine u organizaciji Večernjeg lista.

Prijelomni trenutak Sajam doživljava 1992. godine kada mijenja ime u Floraart, a organizaciju preuzima naša tvrtka – Zrinjevac. To je ujedno i godina redefiniranja Sajma u međunarodnu vrtnu izložbu koja iz gornjogradskih atrija, trgova i ulica seli na Prisavlje uz Boćarski dom Zrinjevac.

Na izložbenom prostoru Parka Bundek, na više od tristo tisuća m2 otvorenog prostora i dvije tisuće m2 zatvorena prostora, svake se godine predstavi više od 200 izlagača iz Hrvatske i 10-ak inozemnih izlagača.

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su:  Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista, Natječaj za najljepši kućni vrt  i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

Uz međunarodnu izložbu cvijeća vežu se i zanimljive brojke:

Izložba je organizirana na oko 300.000 m2 parka Bundek

Za Floraart 2021. pripremamo 100.000 sadnica

Uz oko 200 domaćih, na Izložbi očekujemo 10-tak inozemnih izlagača

Na izložbi očekujemo veliki broj posjetitelja uz pridržavanje strogih epidemioloških mjera

Razgledavanje izložbe je samostalno i okupljanje grupe oko 15:30h na dogovorenom mjestu, te polazak prema shopping centru Arena. Slobodno popodne do 18:30h kada je planiran povratak prema Rijeci i Opatiji.

 

Uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom ili minibusom,
  • pratitelja putovanja
  • organizaciju
  • PDV

Nije uključeno:

• osobne troškove

Mogućnost doplate za odabir prednjih sjedala u autobusu (doplata nije obavezna):

  • 1 red – sjedalo 1,2,3, 4 – 50,00 kn (PDV uključen).
  • za izlet vrijede Opći uvjeti poslovanja
  • organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa, ovisno o okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta.ili eventualnih promjena od strane organizatora sajma cvijeća.
  • putnici su dužni voditi računa o svojim osobnim ispravama, novcu i stvarima tijekom puta. Za eventualno otuđenje, gubljenje ili oštećenje istih, organizator ne snosi odgovornost.

 

► Putovanje se smatra rezerviranim tek kada su nam dostavljeni svi potrebni podaci o putnicima kao i zaprimljena uplata.

Prijave i uplate izleta su moguće do 2 dana prije polaska na izlet!

Dodatne informacije

Vrijeme polaska

08:00

Trajanje

11 h

Jezik

Hrvatski

Maksimalno putnika

44

Stanica polaska

Autobusni kolodvor Opatija (autobusna stanica Slatina), Rijeka – Jelačićev trg

Datum

15.05.2021.

Reviews

Budite prvi koji će recenzirati “Sajam cvijeća Zagreb”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)