Taxi Rijeka

online rezervacije

Gradski taxi prijevoz

Od samih početaka osnivanja bavimo se gradskim taxi prijevozom. Mi smo licencirani taxi prijevoznik Grada Rijeke, a naši vozači imaju položene sve potrebne ispite koji su propisani zakonom. Uslugu taxi prijevoza pružamo 24 sata na dan 7 dana u tjednu. Naša vizija je pružanje kvalitetne taxi usluge u Rijeci, a cilj nije biti najjeftiniji već najbolji. Kontinuirano ulaganje u vozni park koji redovito pomlađujemo garancija su sigurne i ugodne taxi vožnje. Naša vozila su sva do 3 godine starosti i više srednje ili visoke klase.

CIJENA GRADSKI TAXI RIJEKA

 

DO 5 KM 6,00 EUR
DODATNI KM 1,00 EUR

 

Međugradski taxi prijevoz

Budući da se taxi prijevozom bavimo više od 10 godina kroz godine poslovanja uvidjeli smo što nedostaje na tržištu, a to je svakako kvalitetna i provjerena taxi  usluga na koju se korisnik taxi usluge može osloniti. Od samih početaka nudimo taxi usluge i rezervacije taxi vožnji putem interneta, a sve u želji da taxi uslugom budemo najkvalitetniji i najbliži građanima i putnicima našeg Grada Rijeke. Sve Vaše upite za taxi prijevoz možete slati na naš e-mail, vidjeti cijenu i rezervirati vožnju putem on-line rezervacijskog sustava ili nas možete nazvati. 

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2