Taxi prijevoz Rijeka

ONLINE rezervacije
Dvoglavi orao - simbol Rijeke

10 godina tradicije

Budući da se taxi prijevozom bavimo više od 10 godina kroz godine poslovanja uvidjeli smo što nedostaje na tržištu, a to je svakako kvalitetna i provjerena taxi  usluga na koju se korisnik taxi usluge u Rijeci može osloniti. Od samih početaka nudimo taxi usluge i rezervacije taxi vožnji putem interneta, a sve u želji da taxi uslugom budemo najkvalitetniji i najbliži građanima i putnicima našeg Grada Rijeke. Sve Vaše upite za taxi prijevoz možete slati na naš e-mail ili poslati upit putem taxi Rijeka on-line rezervacijskog sustava. Naši operateri će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa personaliziranom ponudom  koja Vam najviše odgovara.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Gradski taxi prijevoz

Od samih početaka osnivanja bavimo se gradskim taxi prijevozom. Mi smo licencirani taxi prijevoznik Grada Rijeke, a naši vozači imaju položene sve potrebne ispite koji su propisani zakonom. Uslugu taxi prijevoza pružamo 24 sata na dan 7 dana u tjednu. Naša vizija je pružanje kvalitetne taxi usluge u Rijeci, a cilj nije biti najjeftiniji već najbolji. Kontiunuirano ulaganje u vozni park koji redovito pomlađujemo garancija su sigurne i ugodne taxi vožnje. Naša vozila su sva do 3 godine starosti i više srednje ili visoke klase.

Nazovite nas

Možete nas nazvati na brojeve +385 51 335138 i +385 91 5003355

Pošaljite nam e-mail

Svoj upit možete poslati na info@taxirijeka.com ili na taxirijeka@gmail.com

koristite online rezervacije

Najbrži i najjednostavniji način da saznate cijenu i rezervirate svoj prijevoz.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2

Pošaljite nam upit