Najam autobusa s vozačem Rijeka

pošaljite upit

NAJAM AUTOBUSA S VOZAČEM CIJENA (DO 49 SJEDALA)

 

auto dan (zauzeće do 11 h/do 250km) 650,00 EUR
polu auto dan (zauzeće do 4 h/do 125 km) 400,00 EUR

 

Najam autobusa s vozačem

Zbog velike potražnje imamo veći broj vozila, uključujući: kombije s 8 sjedala, minibuseve s 19 sjedala, autobuse s 49 sjedala, marke Mercedes-Benz i SETRA.

Prijevoz autobusom do 49 sjedala dodatna je usluga koja nudi uslugu prijevoza za sve slučajeve u kojima minibus nije dovoljan. Imamo međunarodnu dozvolu za prijevoz putnika, tako da nudimo naše usluge izvan granica Republike Hrvatske.

Prijevoz autobusom pogodan je za prijevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturnih i umjetničkih klubova, turista, za prijevoz do proslava i manifestacija, koncerata i slično.

 

Način organiziranja autobusnog prometa:

Autobusne usluge organizira kupac prema potrebi i organiziraju kao uslugu povremenog (privatnog) prijevoza.Naša preporuka je poslati zahtjev putem našeg kontakt obrasca i detaljno opisati što želite, a mi vam nudimo najbolju vrijednost za novac

Prilikom organiziranja putovanja imajte na čemu radno vrijeme mobilnih djelatnika: Naša autobusna vozila opremljena su digitalnim tahografima i odstupanja od zakona nisu moguća. Molimo pošaljite nam zahtjev sa što više detalja i detaljnim planom puta kako ne bi došlo do nesporazuma.

Za sve informacije ili rezervacije pošaljite nam e-mail ili kliknite na naš kontakt obrazac kako biste vam ponudili točno ono što vam je potrebno.

 

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2