Poslovni taxi servis Rijeka

Pošaljite upit

Prednosti usluge Poslovni taxi Rijeka:

 

$

NEMA POČETNIH INVESTICIJA

$

NEMA POTREBE ZA DODATNIM ZAPOŠLJAVANJEM

$

NEMA PROBLEMA S PARKIRANJEM

$

PRILAGODLJIVOST VAŠIM POTREBAMA

$

POTPUNA KONTROLA TRANSPORTNIH TROŠKOVA

$

MOGUĆNOST ODBITKA PDV-A

$

NA RASPOLAGANJU 24/7

$

PROFESIONALNI VOZAČI

Poslovni taxi Rijeka

Taxi Transfer Service Rijeka nudi novu vrstu usluge svim zainteresiranim tvrtkama, pojedincima i organizacijama koje imaju stalne ili povremene potrebe za uslugama prijevoza. Usluga poslovnog taksija – vozila sa vozačem – je alternativa regularnom taksi  prijevozu.
Poslovni taxi Rijeka je idealno rješenje za korisnike koji provode dosta vremena u vozilu, kako u gradu tako i na dugim putovanjima. Na taj način se korisnik ne izlaže velikim troškovima kao što su nabava vozila, zapošljavanje dodatnog osoblja, održavanje vozila, troškovi goriva, troškova obrade kredita-leasinga i slično. Korisnici su također oslobođeni obaveze da osobno upravljaju vozilom. Tako će vrijeme provedeno u vozilu biti iskorišteno za odmor ili obavljanje drugih poslova. Na taj način su i putnici zadovoljni i odmorni, a produktivnost i efikasnost Vas i Vaše tvrtke povećani.
Ukoliko ste zainteresirani za različite mogućnosti suradnje, molimo vas da nam pošaljete upit i dogovorimo sastanak kako bi kroz razgovor s Vama pronašli najbolje rješenje za Vašu tvrtku.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2