Aerodromski transferi

online rezervacije

Naše glavne prednosti su:

 

$

Brza komunikacija

(putem mobitela, e-maila ili rezervacijskog obrasca) što je klijentima izuzetno bitno kod organizacije kongresa, evenata i sl. 

$

Točnost

Točnosti pridajemo najviše pažnje. Ukoliko je Vaš polazak iz hotela ili sa kućne adrese naš vozač će na adresi biti i 10 minuta prije polaska te gosta dočekati u lobiju hotela s natpisom pomoći mu oko prtljage.

$

Komforna vozila

Aerodromske transfere obavljamo isključivo s novim, klimatiziranim vozilima više srednje ili visoke klase s dovoljno mjesta za prtljagu.

$

Razne mogućnosti plaćanja

Nudimo mogućnost plaćanja svim vrstama debitinih ili kreditnih kartica, virmanom i gotovinom.

$

Obveznici PDV-a

Uz to što naše fakture možete staviti u trošak tvrtke, također možete odbiti i pretporez.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Kako ova usluga funkcionira?

Odlazni transfer – prilikom prijevoza na aerodrom vrijeme i mjesto polaska se dogovara direktno s klijentom, a vozač dolazi po Vas na Vašu adresu (stana, hotela, apartmana ili sl.). Prilikom slanja rezervacije konzultirajte se s nama o vremenu polaska. U vrijeme putovanja morate dodati vrijeme potrebno za „check-in“. Tip vozila (automobil) bira se tako da odgovara potrebama naručitelja (broju putnika). Prilikom slanja rezervacije konzultirajte se s nama o vremenu polaska.
Dolazni transfer – ili prijevoz sa aerodroma do konačne destinacije funkcionira da Vas vozač dočekuje u putničkom terminalu s natpisom Vašega imena kako bi ga lakše prepoznali. U rezervacijskom obrascu stavite nam broj leta, datum i kontakt mobitel klijenta kojeg dočekujemo. U slučaju da Vaš let kasni, ne zaračunavaju se dodatne naknade za čekanje. Tip vozila (automobil) bira se tako da odgovara potrebama naručitelja (broju putnika).
Za sve informacije ili rezervacije aerodromskih transfera pošaljite nam e-mail ili kliknite na naš kontakt obrazac kako bi Vam ponudili točno što Vam treba.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2