Usluge koje nudimo:

 

$

Taksi Opatija

Nudimo taxi prijevoz na području Opatije novim, urednim i klimatiziranim vozilima. Trebate li taxi vožnju na podrčju Opatije, ali i ostale informacije o taxi prijevozu u Opatiji nazovite nas ili pošaljite upit.

$

KOngresni transferi

Prilikom organizacije kongresa bitno je imati prijevoznika koji je sposoban brzo odgovoriti na promjene i odraditi veliki broj prijevoza u kratkom vremenu. Našu cjelokupnu ponudu možete pogledati klikom na link.
$

Aerodromski transferi

Nudimo prijevoze sa svih aerodroma do Opatije ili obratno. Naš vozila su nova i više su klase pa smo svakodnevno na aerodromima. Za kompletnu ponudu i detalje o usluzi kliknite na link

$

Kombi prijevoz Opatija

Nudimo kombi prijevoz bilo da idete na večeru ili na transfer u ponudi su nova kombi vozila renomiranih proizvođača. Za više informacija i za cjelovitu ponudu kliknite na link.

$

MInibus / Autobusni prijevoz

Kod nas možete unajmiti autobus za odlazak na večeru ili transfer iz Opatije do aerodroma. U ponudi su moderni minibusevi i autobusi sa svom opremom. Za više informacija kliknite na link.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Taxi Opatija

Opatija je danas nosilac turizma na Kvarneru. Opatiju krasi blaga mediteranska klima s blagim zimama i podnošljivim ljetnim temperaturama, uz stalno strujanje zraka, morskog aersola. Opatija ima jasnu viziju i smjer u kojem vode turizam, a tome u prilog ide i preko 50 hotela visoke kategorije. Naglasak opatijskog turizma stavljen je na poslovni turizam pogotovo u pred i posezoni. Tako smo danas svjedoci mnogih kongresa koji se održavaju u Opatijskim hotelima.  Ponuda u brojkama kaže da Opatijski kongresni kapaciteti nude više od 50 dvorana sa do 900 sjedišta. Organizatorima kongresnih događanja Opatija nudi sve prednosti velike kongresne destinacije s jedne i neodoljivog šarma intimnog turističkog odredišta s druge strane. Ponudu opatijskog turizma posebno upotpunjuju opatijski restorani koji nude bogatu autohtonu gastronomsku ponudu. 

S obzirom da poslujemo više od 10 godina naš team prati razvoj lokalnog turizma i tako smo se prilagodili potrebama pa smo svoje usluge prilagodili potrebama kongresa i turizma. Taksi Opatija koja posluje u sklopu Transfer Service – Croatia Travel nudi svi cjelovito rješenje kada je u pitanju taxi i autobusni prijevoz iz/do Opatije. Danas se možemo pohvaliti sa milijunskim kilometražama na transferima, a iza nas je bogata referentna lista zadovoljnih organizatora kongresa kao i pojedinaca.