+38551335138 taxirijeka@gmail.com

Taxi Opatija

Trebate prijevoz od Opatije ili u Opatiju? Rezervirajte profesionalnu uslugu i uživajte u vožnji bez stresa

+385 91 5003355

nazovite nas

+385 91 5003355

pošaljite e-mail

info@taxirijeka.com

Pošaljite nam upit

Dvoglavi orao - simbol Rijeke

Usluge koje nudimo:

$

Taxi Opatija

Nudimo taxi prijevoz na području Opatije novim, urednim i klimatiziranim vozilima. Trebate li taxi vožnju na podrčju Opatije, ali i ostale informacije o taxi prijevozu u Opatiji kliknite na link.

$

KOngresni transferi

Prilikom organizacije kongresa bitno je imati prijevoznika koji je sposoban brzo odgovoriti na promjene i odraditi veliki broj prijevoza u kratkom vremenu. Našu cjelokupnu ponudu možete pogledati klikom na link.

$

Aerodromski transferi

Nudimo prijevoze sa svih aerodroma do Opatije ili obratno. Naš vozila su nova i više su klase pa smo svakodnevno na aerodromima. Za kompletnu ponudu i detalje o usluzi kliknite na link

$

Kombi prijevoz Opatija

Nudimo kombi prijevoz bilo da idete na večeru ili na transfer u ponudi su nova kombi vozila renomiranih proizvođača. Za više informacija i za cjelovitu ponudu kliknite na link.

$

MInibus / Autobusni prijevoz

Kod nas možete unajmiti autobus za odlazak na večeru ili transfer iz Opatije do aerodroma. U ponudi su moderni minibusevi i autobusi sa svom opremom. Za više informacija kliknite na link.

Opatija

Opatija je danas nosilac turizma na Kvarneru. Opatiju krasi blaga mediteranska klima s blagim zimama i podnošljivim ljetnim temperaturama, uz stalno strujanje zraka, morskog aersola. Opatija ima jasnu viziju i smjer u kojem vode turizam, a tome u prilog ide i preko 50 hotela visoke kategorije. Naglasak opatijskog turizma stavljen je na poslovni turizam pogotovo u pred i posezoni. Tako smo danas svjedoci mnogih kongresa koji se održavaju u Opatijskim hotelima.  Ponuda u brojkama kaže da Opatijski kongresni kapaciteti nude više od 50 dvorana sa do 900 sjedišta. Organizatorima kongresnih događanja Opatija nudi sve prednosti velike kongresne destinacije s jedne i neodoljivog šarma intimnog turističkog odredišta s druge strane. Ponudu opatijskog turizma posebno upotpunjuju opatijski restorani koji nude bogatu autohtonu gastronomsku ponudu. 

S obzirom da poslujemo više od 10 godina naši team prati razvoj lokalnog turizma i tako smo se prilagodili potrebama pa smo svoje usluge prilagodili potrebama kongresa i turizma. Taxi Opatija koja posluje u sklopu Transfer Service – Croatia Travel nudi svi cjelovito rješenje kada je u pitanju taxi i autobusni prijevoz iz/do Opatije. Danas se možemo pohvaliti sa milijunskim kilometražama na transferima, a iza nas je bogata referentna lista zadovoljnih organizatora kongresa kao i pojedinaca. 

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2

telefon

+385 915003355

+385 51 335138

Pošaljite nam upit

3 + 15 =