Izlet Plitvička jezera

Doživite proljetno buđenje Plitvičkih jezera. Vodimo vas u čaroban svijet Plitvičkih jezera, šesnaest tirkiznih jezera s kristalno čistom vodom i preko stotinu vodopada. Netaknuta priroda, planinske šume i čisti zrak vas očekuju. Plitvička jezera su naš najposjećeniji i za mnoge najljepši nacionalni park u Hrvatskoj nalazi se na UNESCO-vom popisu zaštićene svjetske baštine. Jednodnevni izlet započinje u ranijim jutarnjim satima dok je povratak predviđen u večernjim satima.

SKU: N/A Kategorija:

300,00 kn 180,00 kn

Obriši
Akcija!

Detalji izleta

Polazak u 07:00h s autobusnog kolodvora u Opatiji (autobusna stranica Slatina) te vožnja prema Rijeci. Polazak iz Rijeke u 07:30 (Jelačićev trg). Vožnja modernim turističkim autobusom u pratnji profesionalnog vodiča Riječkom zaobilaznicom do Križišća i nastavak magistralom do Senja. U Senju kratko zaustavljanje 15-ak minuta za kratki predah. Nastavljamo prema Lici do Vrila Gacke i mlinice na Majerovom vrilu gdje planiramo razgled u trajanju sat vremena.

Vrila Gacke i mlinice na Majerovom vrilu

Danas, na početku novog stoljeća, na vrelima Gacke čuje se klopot mlina i zvuk mlinskog kamena koji još odolijevaju novom načinu života. Idemo skupa da doživite i osluhnete stoljetni mir starih vodenica. Ovdje je nakon razgleda moguće kupiti autohtone proizvode poput brašna i pekmeza kakve pamtimo u podrumima naših baka. Nakon toga nastavljamo ugodnu vožnja prema Plitvicama.

Plitvička jezera

Dolazimo na Plitvice. Po dolasku, kraći predah i odlazak u razgled jezera, u pratnji licenciranog vodiča. O Plitvicama nećemo puno pisati jer vjerujemo da ste mnogo čuli ali kao najbitnije bi istakli da Vam možemo garantirati da će te doživjeti  jedinstvenu igru zelenila i vode, koja će Vas ostaviti bez daha ! Ovo jedinstveno područje je proglašeno nacionalnim parkom još u travnju 1949. godine, a njihovu jedinstvenu ljepotu i značaj je prepoznao i UNESCO, te ih je 1979. godine uvrstio na listu prirodne baštine i to kao jednu od top prirodnih atrakcija! Područje parka čini ukupno 16 jezera, koja se stepenasto prelijevaju i silaze jedno u drugo, a posjetiteljima nudi uživanje i opuštanje u jedinstvenom okruženju i uz modrozelenu boju jezera… Nakon razgleda,  predah za kupnju suvenira ili samostalno istraživanje ljepota Parka i uživanje u istima. Prepuni dojmova nastavljamo vožnju prema Zagrebu, a povratak na mjesto polaska se očekuje u ranijim večernjim satima.

Uključeno:

• prijevoz autobusom
• razgled prema programu
• pratitelja putovanja
• pripremu, organizaciju i realizaciju putovanja
• PDV

Nije uključeno:

• osobne troškove
• ulaznicu u NP Plitvička jezera

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20 (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja). Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

NAPOMENA: agencija naručuje ulaznice online i vrši uplatu za grupu, a voditelj putovanja ulaznice preuzima na licu mjesta. Prijave i uplate su moguće do 2 dana prije polaska na izlet!

PREPORUKA: udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

Dodatne informacije

Vrijeme polaska

07:00

Trajanje

10 h

Jezik

Hrvatski

Maksimalno putnika

44

Stanica polaska

Autobusni kolodvor Opatija (autobusna stanica Slatina), Rijeka – Jelačićev trg

Reviews

Budite prvi koji će recenzirati “Izlet Plitvička jezera”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)