Kombi prijevoz putnika Rijeka

ONLINE rezervacije
Dvoglavi orao - simbol Rijeke

10 godina tradicije

Budući da se taxi prijevozom bavimo više od 10 godina kroz godine poslovanja uvidjeli smo što nedostaje na tržištu, a to je svakako kvalitetna i provjerena taxi  usluga na koju se korisnik taxi usluge u Rijeci može osloniti.

S obzirom da naša poslovna budućnost ovisi isključivo o zadovoljstvu naših korisnika, mi smo s našim klijentima u stalnom, neposrednom kontaktu. Tako možemo slijediti zahtjeve korisnika naših usluga i trudimo se izaći u susret svakom zahtjevu, najkvalitetnijom uslugom i najpovoljnijom cijenom.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Kombi prijevoz Rijeka

Kroz godine poslovanja smo uvidjeli potrebu za kombi prijevozom. Vrlo brzo nakon početka poslovanja uveli smo i kombi prijevoz te ga nudimo kao standardnu uslugu. Danas se možemo pohvaliti s maksimalno 3 godine starim kombi vozilima, a klimatizacija je standardna. U floti raspolažemo s kombi vozilima kapaciteta 7 i 8 putnika plus vozač. Ova grana nam je iznimno bitna te smo joj se maksimalno posvetili.

Kombi prijevoz nudimo kao lokalnu gradsku vožnju za grupe preko 4 putnika, ali i ostale usluge.

Najčešće usluge u taxi kombi prijevozu:

Najam kombi vozila s vozačem

Maksimalno personalizirana usluga jer su vozač i vozilo Vama na raspolaganju. Ovu uslugu najčešće koriste tvrtke, udruge i organizacije prilikom izleta ili organiziranja team buildinga

f

Transferi sa/na terminale

Ova vrsta taxi kombi usluge namjenjena je svima koji putuju. Naš vozač Vas dočekuje na autobusnom ili željezničkom kolodvoru te Vas vozi na konačno odredište. Ova usluga osmišljena kao isključivo kao privatni prijevoz.

Aerodromski transferi

Nudimo kombi taxi prijevoz na sve aerodrome u RH i inozemstvu. Polazak se organizira u dogovoru s klijentom, a može biti s jedne ili više adresa. Prilikom dočeka grupe na aerodromu vozač dočekuje klijente s natpisom njihova imena u putničkom terminalu.

Povremeni prijevoz

Maksimalno personalizirana usluga privatnog prijevoza. Najčešće su to višednevna poslovna (ili turistička) putovanja na kojima je vozač s Vama na turi. Regularno radno vrijeme vozača na turi je 11 sati/dnevno, a može se uz doplatu produžiti na 15 sati.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2

Radno vrijeme

0-24 h Svaki dan

Sjedište

Ante Kovačića 10, Rijeka, Croatia

Pošaljite nam upit