Kombi prijevoz putnika

Online rezervacije

Kombi prijevoz Rijeka

Kroz godine poslovanja smo uvidjeli potrebu za kombi prijevozom. Vrlo brzo nakon početka poslovanja uveli smo i kombi prijevoz te ga nudimo kao standardnu uslugu. Danas se možemo pohvaliti s maksimalno 3 godine starim kombi vozilima, a klimatizacija je standardna. U floti raspolažemo s kombi vozilima kapaciteta 7 i 8 putnika plus vozač. Ova grana nam je iznimno bitna te smo joj se maksimalno posvetili.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Najčešće usluge u kombi taxi prijevozu:

Najam kombi vozila s vozačem

Maksimalno personalizirana usluga jer su vozač i vozilo Vama na raspolaganju. Ovu uslugu najčešće koriste tvrtke, udruge i organizacije prilikom izleta ili organiziranja team buildinga

f

Transferi sa/na terminale

Ova vrsta taxi kombi usluge namjenjena je svima koji putuju. Naš vozač Vas dočekuje na autobusnom ili željezničkom kolodvoru te Vas vozi na konačno odredište. Ova usluga osmišljena kao isključivo kao privatni prijevoz.

Aerodromski transferi

Nudimo kombi taxi prijevoz na sve aerodrome u RH i inozemstvu. Polazak se organizira u dogovoru s klijentom, a može biti s jedne ili više adresa. Prilikom dočeka grupe na aerodromu vozač dočekuje klijente s natpisom njihova imena u putničkom terminalu.

Povremeni prijevoz

Maksimalno personalizirana usluga privatnog prijevoza. Najčešće su to višednevna poslovna (ili turistička) putovanja na kojima je vozač s Vama na turi. Regularno radno vrijeme vozača na turi je 11 sati/dnevno, a može se uz doplatu produžiti na 15 sati.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2