Najam autobusa Opatija

Porastom turizma i produljenjem turističke sezone uvodimo mini bus, a potom i autobusni prijevoz. Taxi Opatija – Croatia Travel u ponudu ima mini buseve i autobuse za najam s vozačem. U ponudi imamo vozila kapaciteta 19-49 putnika, a svi su visoke turističke klase za svom potrebnom opremom ukoliko se radi o izletu ali i višednevnom putovanju.

Udobna sjedala sa otklonom i nagibom idealna su za duža putovanja i sva naša vozila imaju sjedala s tim opcijama. Sva naša vozila su opremljena bogatim paketima opreme, pojačanim klima uređajima koji su zaduženi za ugodnu temperaturu u vozilu tijekom najtoplijih mjeseci. Svi minibusevi i autobusi su opremljeni TV-DVD, CD, i audio sistemom. Mini busevi su opremljeni panoramskim staklima koja daju odličnu preglednost i omogućuju razgledavanje u tijeku putovanja. U vozilu postoji i mogućnost korištenja interneta na putovanjima po EU.

Mini bus – autobusni transferi od Opatije do aerodroma  

Taxi Opatija – Croatia Travel nudi transfere grupa sa aerodroma do Opatije ili od Opatije do aerodroma. Ukoliko Vaša grupa ne stane u kombi u ponudi imamo mini buseve i autobuse za prijevoz od Opatije do aerodroma Zagreb, Trst, Krk-Rijeka, Ljubljana itd. Ovu uslugu koriste baš svi koji putuju u većim grupama, a ujedno je najbrži i najudobniji način putovanja od Opatije do aerodroma. Ukoliko putnike dočekujemo na aerodromu naš vozač ih dočekuje u putničkom terminalu s natpisom grupe radi lakšeg prepoznavanja i dalje organizacije transfera do Opatije. U slučaju kašnjenja leta naš vozač prati status leta i vozilo će Vas čekati bez obzira na kašnjenje.

 

Najam minibusa / autobusa za prijevoz putnika u Opatiji na dan – ova vrsta usluge se koristi kod izleta, razgledavanja i lokalnog prijevoza. Najamkombija za prijevoz putnika na dan znači najam vozila sa vozačem na jedan auto dan (auto dan – podrazumjeva zauzeće vozila s vozačem 12 sati uključena je kilometraža do 250km ). Cijena najma vozila na dan sadrži gorivo, vozilo i vozača dok eventualni trošak autoceste, trajekta,mostarine nije uključen. Za detaljnije informacije pošaljite upit putem našeg kontakt obrasca ili nas kontaktirajte na jedan od naših telefona.

Najam minibusa / autobusa u Opatiji na više dana – ovu vrstu češće koriste turističke agencije prilikom organizacije tura tj. višednevnih putovanja.

Najam kombija za prijevoz putnika na više dana podrazumjeve najam kombi vozila za prijevoz putnika sa vozačem na više auto dana (auto dan – podrazumijeva zauzeće vozila s vozačem 12 sati uključena je kilometraža do 250km). Za sve informacije, ponude i detalje molimo vas da nas kontaktirate putem obrasca ili na jedan od naših telefona.

Ukoliko Vi ili Vaša tvrtka imate potrebu za ovakvom vrstom usluge slobodno nas kontaktirajte putem naše web stranice i kontakt obrasca.