+38551335138 taxirijeka@gmail.com

Najam autobusa s vozačem Rijeka

pošaljite upit

NAJAM AUTOBUSA S VOZAČEM CIJENA (DO 49 SJEDALA)

auto dan (zauzeće do 11 h/do 250km) 2400,00 kn
polu auto dan (zauzeće do 4 h/do 125 km) 1200,00 kn

Poseban zimski popust 20%

(za usluge 01.10-31.03)

Autobusni prijevoz Rijeka

Zbog raznovrsnosti potražnje posjedujemo veći broj vozila , koji uključuju: kombi vozila od 8 sjedala, mini buseve od 19 sjedala, pa sve do autobusa od 49 sjedala, marke Mercedes – Benz i SETRA.

Autobusni prijevoz do 49 mjesta je dodatna usluga koju Transfer Service ima u ponudi za sve slučajeve gdje minibus nije dovoljan. Posjedujemo međunardnu licenciju za prijevoz putnika tako da naše usluge nudimo i van granica RH.

Prijevoz autobusom pogodan je za prijevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturno-umjetničkih društava, turista, za prijevoz na proslave i događaje, koncerte i slično.

Način organizacije autobusnog prijevoza:

Autobusni prijevoz se organizira po potrebi klijenta i organiziran je kao usluga povremenog (privatnog) prijevoza.  Naša preporuka je poslati upit putem našeg kontakt obrasca i u njemu detaljno opisati što želite, a mi ćemo Vam ponuditi najbolji odnos cijene i kvalitete

Prilikom organizacije Vašeg putovanja molimo Vas da imate na umu radno vrijeme mobilnih radnika: naša autobus vozila opremljena su digitalnim tahografima i odstupanja od zakona nisu moguća. Zato Vas molimo da nam pošaljete upit sa što više detalja i detaljnjim itinerarom kako ne bi došlo nesporazuma.

Za sve informacije ili rezervacije pošaljite nam e-mail ili kliknite na naš kontakt obrazac kako bi Vam ponudili točno što Vam treba.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2

Pošaljite nam upit