+38551335138 taxirijeka@gmail.com
MInibus Mercedes Sprinter

Najam autobusa s vozačem Rijeka

pošaljite upit
Dvoglavi orao - simbol Rijeke

Način organizacije autobusnog prijevoza:

Autobusni prijevoz se organizira po potrebi klijenta i organiziran je kao usluga povremenog (privatnog) prijevoza.  Naša preporuka je poslati upit putem našeg kontakt obrasca i u njemu detaljno opisati što želite, a mi ćemo Vam ponuditi najbolji odnos cijene i kvalitete

Prilikom organizacije Vašeg putovanja molimo Vas da imate na umu radno vrijeme mobilnih radnika: naša autobus vozila opremljena su digitalnim tahografima i odstupanja od zakona nisu moguća. Zato Vas molimo da nam pošaljete upit sa što više detalja i detaljnjim itinerarom kako ne bi došlo nesporazuma.

Za sve informacije ili rezervacije pošaljite nam e-mail ili kliknite na naš kontakt obrazac kako bi Vam ponudili točno što Vam treba.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Autobusni prijevoz Rijeka

U samim počecima bavili smo se taksi prijevozom, ali nakon određenog vremena uveli smo kombi, a kasnije minibus i autobusni prijevoz. Kroz godine je obrt napredovao neprestanim ulaganjem u novi vozni park, nudeći različite kapacitete vozila i proširenjem usluga prateći potrebe i očekivanja naših korisnika.

Zbog raznovrsnosti potražnje posjedujemo veći broj vozila , koji uključuju: kombi vozila od 8 sjedala, mini buseve od 19 sjedala, pa sve do autobusa od 49 sjedala, marke Mercedes – Benz i MAN.

Autobusni prijevoz do 49 mjesta je dodatna usluga koju Transfer Service ima u ponudi za sve slučajeve gdje minibus nije dovoljan. Posjedujemo međunardnu licenciju za prijevoz putnika tako da naše usluge nudimo i van granica RH.

Prijevoz autobusom pogodan je za prijevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturno-umjetničkih društava, turista, za prijevoz na proslave i događaje, koncerte i slično.

Najčešće usluge autobusnog prijevoza:

$

Autobusni prijevoz radnika

$

Autobusni prijevoz umirovljenika

NAJAM AUTOBUSA S VOZAČEM CIJENA (DO 49 SJEDALA)

auto dan (zauzeće do 11 h/do 250km) 2400,00 kn
polu auto dan (zauzeće do 4 h/do 125 km) 1200,00 kn

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2

telefon

+385 915003355

+385 51 335138

Pošaljite nam upit

14 + 9 =