Autobusni prijevoz sportskih ekipa i klubova

Taxi Transfer Service Rijeka nudi prijevoz sportaša. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi autobuse kapaciteta 9-51 putnika, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Sva naša vozila imaju atest i dozvolu za prijevoz djece. Rezervirajte Vaš prijevoz ili unajmite autobus s vozačem po najboljim cijenama za prijevoz vašeg kluba. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje.

O usluzi:

Transfer Service nudi svim sportskim klubovima prijevoz na sva natjecanja. U floti raspolažemo širokom paletom vozila. Prijevozom se bavimo preko 10 godina i naše iskustvo garancija je sigurnog putovanja.

Autobusni prijevoz sportskih ekipa je danas vrlo tražena usluga u autobusnom prijevozu. Sportski klubovi bez obzira na sport i njihov plasman ima potrebu za iznajmljivanjem autobusa iz nekoliko razloga. U ovom slučaju autobusni prijevoz je relativno povoljana po putniku, a ekipa putuje zajedno što dodatno daje natjecateljski duh momčadi. Najčešće se radi o posjeti drugim regijama unutar Hrvatske ali ne rijetko riječ je o međunarodnim natjecanjima, a mi možemo ponuditi prijevoz na bilo koju destinaciju u Hrvatskoj i Europi.

Taxi Transfer Service nudi najbolje riješenje za prijevoz sportskih ekipa jer na raspolaganju imamo vozila svih veličina, a baš to optimizira troškove naručitelja. Prijevoz sportskih klubova uključuje prijevoz natjecatelja, njihove pratnje i opreme. Naša vozila raspolažu s dovoljnom količinom prtljažnog prostora u svim opcijama.

Autobusni prijevoz sportskih klubova može se dogovoriti kao stalni prijevoz ( gdje naručitelju dajemo posebne benefite i dodatne popuste ) ili kao jednokratni prijevoz.

Autobusni prijevoz sportaša na natjecanja u suradnji s Transfer Service-om je kompletna usluga prijevoza. S obzirom da smo u stalnim kontaktima sa iznajmljivačima možemo ponuditi i organizaciju smještaja. Nastojimo se maximalno prilagoditi naručitelju i možemo se pohvaliti maximalnom flexibilnosti i ponudom kompletne usluge po sistemu „ključ u ruke“. Naši profesionalni vozači koji upravljaju tehnički ispravnim autobusima renomiranih svijetskih proizvođača garancija su sigurnog putovanja.

Cijena autobusnog prijevoza sportaša dakako ovisi o duljini putovanja pa se svaka tura prilagođava klijentu i svako putovanje je u pravilu prijevoz po mjeri.Za sve informacije o cijeni prijevoza najbolje je poslati upit mailom i dostaviti što je moguće točniji itinerar kako bi mogli kreirati što točniju cijenu i unaprijed izračunati troškove.

I još …..

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu najma autobusa sa vozačem za potrebe prijevoza sportaša na natjecanje.Putujući s Taxi Transfer Service Rijeka biti će te odvezeni do destinacije natjecanja na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač sportaše će dočekati na dogovorenom mjestu koje je adekvatno označeno za ukrcaj putnika.Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi autobusnog prijevoza sportaša u Hrvatsku i van nje. Rezervirajte Vaš autobus s vozačem na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi najam većih i manjih autobusa s vozačem, ali u ponudi imamo i nekoliko kombi vozila. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najam autobusa svih kapaciteta, a ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz Vaše sportske ekipe na njihovim putovanjima.

 Jeste li znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Taxi Transferi od Rijeke najam autobusa s vozačem možete platiti kreditnom karticom, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte vaš autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko vaša tvrtka ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.