Autobusni prijevoz radnika

Taxi Transfer Service Rijeka nudi svim tvrtkama opciju unajmljivanja autobusa za prijevoz radnika. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi autobuse kapaciteta 9-51 putnika, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš prijevoz ili unajmite autobus s vozačem po najboljim cijenama za prijevoz vaših radnika. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje.

 Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O usluzi:

Transfer Service Rijeka nudi svim tvrtkama mogućnost najma autobusa za prijevoz radnika. U mogućnosti smo ponuditi višednevne najmove autobusa za prijevoz radnika. Tu uslugu smo radili za mnogobrojne tvrtke koje bi došle u našu regiju i iamli potrebu za prijevozm. Najčešće je riječ da tvrtke imaju smještaj na periferiji Rijeke, a radnici rade u centru. Kad  je takav slučaju riječ je o višednevnom najmu autobusa s vozačem i radi se o posebnom linijskom prijevozu. Nerjetko imamo slučaj da radnike šalje u neka udaljen a brodogradilišta pa smo ne rijetko putovali u Njemačku, Poljsku, Francusku. I tu također nudimo nekoliko opcija. Opcija da naše vozilo i vozač ostanu ljudima na raspolaganju do kraja projekta, a druga opcija je da vozač i vozilo se vrate u Rijeku. U svakom slučaju imate li bilo kakvu potrebu za prijevozom putnika na pravom ste mjestu jer vjerojatno imamo riješenje.

Zašto koristiti usluge Taxi Transfer Service Rijeka ?

✔ Optimalan omjer cijene i kvalitete

✔ Fiksne unaprijed poznate cijene transfera

✔ Profesionalni i ljubazni vozači.

✔ Nova vozila

✔ Najšira paleta vozila

✔ Obveznici PDV-a

✔ Karticno, virmansko i gotovinsko plaćanje

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu najma autobusa sa vozačem za potrebe prijevoza radnika.

Putujući s Taxi Transfer Service Rijeka Vaši radnici biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će odvesti do destinacije i po potrebi može ostati izaslani s Vašim radnicima do okončanja projekta. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi autobusnog prijevoza radnika. Rezervirajte Vaš autobus s vozačem na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa radnika kao jednokratnu uslugu ili konstantnu suradnju. Broj putnika nije problem jer imamo široku paletu vozila pa smo u mogućnosti optimizirati cijenu.

Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do bilo kojeg odredišta modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do destinacije Vaših radnika. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Taxi Transferi od Rijeke najam autobusa s vozačem možete platiti kreditnom karticom, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte vaš Taxi Rijeka autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko vaša tvrtka ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.