TAXI ZAGREB DO POŽEGE

Taxi Zagreb – poslujemo preko 10 godina i trenutno svoje usluge nudima u Rijeci i Zagrebu. Naš glavni posao je prijevoz putnika sa i na aerodrome te je kod nas moguće organizirati prijevoz od aerodrom Zagreb do bilo koje destinacije. U ponudi su također i taxi prijevozi sa svih destinacija do aerodroma Zagreb. Taxi Zagreb u ponudi ima vozila svih veličina pa smo u mogućnosti prevesti grupe svih veličina. Sve što trebate učinit je kontaktirati nas putem e-mail-a ili kontakt obrazaca i naše osoblje će Vam dati Best-Buy ponudu. Nudimo najam autobusa za prijevoz na razne manifestacije, najam autobusa za privatne ture, najam autobusa za vjenčanja ili najam autobusa za višednevne izlete.

Taxi Transfer od Zagreba do Požege

Požega je biser “Zlatne doline”, a smještena u srcu kotline koju okružuju Psunj, Papuk, Krndija, Dilj i Požeška gora. Požega je pitomi Slavonski grad koji broji nešto manje od 30.000 stanovnika. Požega danas mami i kao turistička destinacija s naglaskom na bogatu prošlost, a činjenica da su se u ovome gradu rodili, živjeli i radili mnogi poznati kulturni i javni djelatnici: pjesnik baroka Antun Kanižlić, prvi gramatik Ilirac Vjekoslav Babukić, pisac prvog hrvatskog romantičarskog romana Miroslav Kraljević, stariji, književnici Josip Eugen Tomić, Janko Jurković, pjesnik Franjo Ciraki, istraživač Afrike Dragutin Lerman i dr. Ovdje je živio i stvarao Miroslav Kraljević mlađi, jedan od najpoznatijih hrvatskih slikara. Prometni položaj grada Požege vezan je na geografski položaj samoga grada iz čega su definirana dva osnovna prometna pravca preko kojih se ovo područje povezuje na širu prometnu mrežu. Dominantni prometni pravac ovoga područja je onaj koji povezuje šire područje Našica i dalje, da bi preko Požege došao do doline rijeke Save (Nova Gradiška – Požega – Našice). Drugi prometni pravac povezuje zapadni dio sa središtem Županije i vodi dalje prema istoku do Slavonskoga Broda, odnosno do Đakova.

Zašto Požega ?

 • Vincelovo – bogati program na središnjem požeškom trgu započinje paljenjem vincelovske vatre uz zelene i plave specijalitete te plemenitu kapljicu.
 • Gradski dječji maskenbal – Veljača je rezervirana za maskembal u Požegi koji se svake godine odvija pod nazivom „Dječji gradski maskenbal“  u kojem sudjeluju sve osnovne škole sa područja Grada Požege. Svake godine nova je tema Maskenbala i svaki razred radi svoju grupnu masku i njome se predstavlja u zajedničkoj povorci gradom.
 • Grgurevo – Dan Grada Požege – Ožujak je rezerviran za manifestaciju pod imenom „Dan grada“ kojise obilježava 12. ožujka na Grgurevo. Požežani unatrag tri stoljeća redovito obilježavaju povijesni datum 12. ožujka 1688. godine, dan kada je fra Luka Ibrišimović oslobodio Požegu od 150 godina duge turske okupacije. Tog se dana na brdu Sokolovac pucnjevima iz topova i mužara obilježava čuvena bitka na Sokolovcu, gradskim ulicama paradiraju povijesne postrojbe i gradske straže iz cijele Hrvatske i inozemstva, a sve se zalije čašicom dobrog vina požeških vinara.
 • Požeški kotlić – tradicionalno se odvija 01. Svibnja. Požeški kotlić je natjecanje u pripremanju Čobanca i predstavlja pravu gastro manifestaciju sa preko 40 kotlića, a delicija se dijeli posjetiteljima. Ukoliko posjetite ovu Požešku manifestaciju sigurno će to biti lijepo i ugodno druženje uz ukusnu i besplatnu hranu jer lovci će kuhati građane.
 • Požega zdravi grad – je manifestacija koja se odvija krajem Svibnja. Zanimljiv događaj koji ima za cilj da sve mlade približi sportu ali i one starije da zaintrigira kako bi se barem rekreativno bavili sportom. Na ovom događaju prisutne su sve sportske udruge u gradu, poljoprivredna gospodarstva i zadruge te sve one koji potiču i promiču zdrav život u Požegi.
 • Kulenijada Požega je tradicionalno poljoprivredan kraj i prerada mesa je ostala na tradicionalnim načinima kako su to radili naši predci. Kulenijada je zanimljiv događaj koja se svake godine održava u lipnju kroz posljednjih četrdeset godina.
 • Ivanjski Krijes – odvija se na centralnom trgu.Paljenje Ivanjskog krijesa obavljaju članovi gradske postrojbe uz pucnjeve iz topova.
 • Požeško kulturno ljeto – je kulturno – gastronomska manifestacija koja se odvija tijekom cijelog ljeta. Bogat program u kojem svatko nađe ponešto za sebe.
 • Aureafest – glazbeno kulturna manifestacija u trajanju preko 30 godina. Bogat glazbeni program koji se odvija na glavnom trgu svatko će naći za sebe.
 • Fišijada – zanimljivo natjecanje u pripremi autohtonog specijaliteta od riječne ribe. Manifestacija privlači mnogobrojne posjetitelje i raspravu o okusima o kojima se u pravilu ne raspravlja.
 • Okusi jeseni u Požegi – događaj se odvija u Studenom. Na manifestaciju i jesenski sajam se prijavi 50-ak  izlagača iz cijele Slavonije, Baranje i Srijema s domaćim proizvodima, zimnicom, medom, sokovima, slasticama, suvenirima, rukotvorinama, prirodnim čajevima, suhomesnatim proizvodima

Aerodrom Zagreb:

Aerodrom Zagreb ili kako je službeni naziv Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman,a ime nosi po prvom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu. Aerodrom Zagreb je najveća hrvatska zračna luka ( aerodrom ) i godišnje broji oko 3,5 miliona putnika, a 2012 godine sklopljen je koncesijski ugovor sa tvrtkom  ZAIC (Zagreb Airport International Company) u trajanju od 30 godine pod uvijetom da tvrtka izgradi novi putnički terminal. Godine 2017 u pogon je pušten novi putnički terminal aerodroma Zagreb koji danas nudi konekciju sa cijelim svijetom.

Taxi Transfer Zagreb posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Požege. Pošaljite upit i rezervirajte Vaše vozilo sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju svih naših usluga od taxi transfera na relaciji Zagreb aerodrom ( ili iz grada Zagreba ) do Požege po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima do rezervacije autobusa za višednevna putovanja team buildinge, poslovna putovanja, kongrese i seminare…….

U koliko sliječeta na aerodrom Zagreb naš vozač putnike će dočekati u putničkom terminalu aerodroma Zagreb s natpisom Vašeg imena, a ukoliko je polazak iz hotela vozač će Vas dočekati na recepciji hotela u dogovoreno vrijeme te će Vas odvesti do Požege u srcu Zlatne doline.

Taxi Transfer Zagreb nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Zagreb aerodroma ( ili iz grada Zagreba ) do Požege u Slavoniji obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Transfer Zagreb u svojoj floti ima kopletnu ponudu vozila od osobnih luksuznih automobila, kombi, minibus vozila do modernih  autobusa te smo u mogućnosti obaviti prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Zagreba do Požege, a imate potrebu za jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Transfer Zagreb uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Zato rezervirajte vozilo rezervirate unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca