Taxi Transferi Rijeka

Taxi Transfer Service Rijeka i u ovim vremenima otežanog poslovanja nudi transfere na aerodrome i sve ostale destinacije. U ponudi imamo sve tipove vozila te smo u mogućnosti prevesti i grupe koje ne stanu u regularno taxi vozilo. U posljednje vrijeme nešto je veći broj transfera od Rijeke do graničnig prijelaza Karasovića, Bajakova, Maljevca i Gradiške.

Taxi Transferi

Taxi Transfer Service Rijeka u ponudi ima nova visoko opremljena vozila koja se koriste za aerodromske transfere. U ponudi su različiti tipovi vozila od monovolumena do poslovnih limuzina u skladu sa Vašim potrebama. Rezervirajte svoje vozilo odmah putem naše web stranice i kontakt forme. Za sve nejasnoće stojimo Vam na raspolaganju putem telefona.

Kombi Transferi

Taxi Transfer Service Rijeka u ponudi ima kombi prijevoz putnika koji se vrši udobnim, klimatiziranim kombi vozilima do 8 mjesta za putnika. Uz transfere sa i na aerodrome u ponudi je i prijevoz do bilo koje destinacije ali i do zemalja u Europi. Rezervirajte odmah svoje vozilo putem naše Internet stranice i osigurajte svoje vozilo. Ovaj način putovanja je pogodan ako želite fleksibilan i brz način transporta za Vašu grupu.

Minibus Transferi

Taxi Transfer Service Rijeka u ponudi ima minibuseve kapaciteta 9-19 putnika. Prijevoz je moguć do bilo koje destinacije u Europi ili Hrvatskoj. Prilikom organizacije putovanja važno je voditi računa o radnom vremenu vozača jer su sva vozila opremljena digitalnim tahografima i odstupanja od zakonskih normi nisu moguća.Rezervirajte putem naše web stranice , a sve informacije možete obaviti preko kontakt telefona.

Autobusni Transferi

Taxi Transfer Service Rijeka u ponudi ima autobuse visokoturističke klase kapaciteta do 51 sjedala. Autobusni prijevoz nudimo u slučajevima kada jedan od naših minibuseva nije dovoljan odnosno ukoliko Vaša grupa broji više od 19 putnika. Pogodan je za prijevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturno-umjetničkih društava, turista, za prijevoz na razne proslave i događaje, utakmice, koncerte, u šoping i slično.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz. Jeste li da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge možete platiti kreditnom karticom u taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.