Transfer Service Rijeka autobusni prijevoz do aerodroma

Taxi Transfer Service Rijeka – kao što smo isticali naš cilj je bio klijentima pružiti sve na jednom mjestu što se tiće prijevoza. Danas se možemo pohvaliti najširom paletom vozila i u mogućnosti smo prevesti i najveće grupe. Naša vizija kako smo i ranije isticali nije bila biti najjeftiniji veća najbolji. Kontinuirano ulaganje u vozni park dovelo nas je do niza zadovoljnih klijenata koji su nam partneri dugi niz godina.

Autobusni prijevoz grupa putnika od Rijeke do aerodroma.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi prijevoz na sve aerodromu u Hrvatskoj i inozemstvu. Ipak možemo izdojiti aerodrome u okolici kojima putnici iz Rijeke gravitiraju. Tako možemo reći da su ipak najčešći prijevozi od Rijeke do aerodroma Rijeka, aerodroma Zagreb, aerodroma Trst, aerodroma Venecija, aerodroma Trevisio, aerodroma Ljubljana. Autobusni prijevoz od Rijeke do aerodroma su isključivo privatni prijevozi gdje mi vozimo samo Vašu grupu.

Taxi Transfer Service Rijeka autobusni prijevoz do aerodroma

Iznajmljivanje autobusa sa vozačem je siguran i pristupačan način da zadovoljite potrebu za prijevozom putnika od Rijeke do aerodroma. Prijevoz vršimo visokoturističkim autobusima renomiranih proizvođača, a na raspolaganju su različiti modeli i kapaciteti (broj sjedala) kako bismo udovoljili Vašim željama i potrebama. Prilikom kalkulacije vremena vožnje molimo Vas da se obavezno konzultirate s nama jer autobusi podliježu kontroli vremena vožnje i opremljeni su digitalnim tahografima te manipulacije nisu moguće. Također je važno za znati da se aerodromi se u mnogim gradovima nalaze dalje od centra grada najčešće u nekoj prigradskoj općini te je važno ukalkulirati i tih 20-tak kilometara. Prednost je svakako što su aerodromi uglavnom daleko od gradskih gužvi i najgušćeg prometa.

Zašto Taxi Transfer Service Rijeka

Svojim klijentima pružamo maksimalnu pouzdanost i garanciju kvalitete prilikom prijevoza autobusom. Naš osnovni cilj je da svojim korisnicima usluga, osiguramo vozila i uslugu najbolje kvalitete.

I još……….

 Dnevni ili višednevni najam ili bilo koja vrsta povremenog prijevoza dostupni su vam 24 sata svih 365 dana godišnje. Iznajmljivanje autobusa sa vozačem je siguran, pouzdan i pristupačan način da zadovoljite potrebe za prijevozom putnika. Taxi Transfer Service Rijeka nudi rešenje prijevoza za posjete sajmovima, transfere od/do aerodroma, izlete, turističke agencije, proslave i slično. Ukoliko imate potrebe za najmom autobusa ili minibusa pošaljite nam upit putem e-mai ili kontakt obrasca. Napravite odmah rezervaciju vožnje i osigurajte si vožnju bez stresa.