TAXI RIJEKA PRIJEVOZ POMORACA DO ZAGREBA

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz pomoraca od Rijeke do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljana….. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz pomoraca iz Rijeke do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila za prijevoz pomoraca ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik. Taxi Transfer Service Rijeka može ponuditi grupne smjene pomoraca i brodskih posada bez obzira na broj pomoraca i relaciju. Našu flotu krase vozila visoke turističke klase.

Rezervirajte Vaš taxi prijevoz pomoraca po najboljim cijenama za taxi usluge.

 Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

Taxi Rijeka prijevoz pomoraca  tijekom utjecaja virusa COVID-19 i potrebna dokumetacija

S obzirom na zabranu napuštanja mjesta prebivališta koja je na snazi na području Republike Hrvatske i traje do daljnjeg tijekom organizacije transfera na aerodrom i cijelokupnog putovanja važno je uzeti u obzir i izradu propusnice. Naime sve osobe koje napuštaju Rijeku i putuju u zračnu luku Zagreb trebaju imati valjanu propusnicu.

Naši vozači imaju valjane propusnice, a putnici si moraju sami dati izraditi propusnicu.

Što je propusnica za putovanje na relaciji Rijeka do aerodrom Zagreb ?

Propusnica je dokument s kojim se može putovati na teritoriju RH. Svi pomorci koji napuštaju mjesto boravka i putuju u zračbu luku moraju imati važeću propusnicu. Vozačeva propusnica neovisna je o putnikovoj propusnici. Propusnicu za putovanje do Zračne luke zatražite (temeljem zrakoplovne karte ili poziva vašeg poslodavca) od lokalnog Stožera CZ ili od posrednika (ako ga imate) koji su također ovlašteni za izdavanje propusnica.

Što vam je potrebno za izdavanje propusnice ?

Za izdavanje potvrde neophodni su osobni podaci, OIB, uz navođenje razloga odlaska iz mjesta prebivališta, te potpisana izjava kojom se potvrđuje istinitost podataka. Građani koji trebaju medicinsku skrb propusnicu mogu dobiti od izabranog liječnika obiteljske medicine. Građanima koji iz vitalnih obiteljskih razloga (briga o djeci i starijima izvan mjesta prebivališta) putuju u drugo mjesto propusnice će se izdavati u Gradskom uredu za mjesnu samoupravu.Izdavanje propusnica bit će radnim danom od 9:00 do 15:00 sati, na rok do 7 dana. Svaki grad/mjesto ima svoj popis lokacija gdje se izdaju propusnice.

Zagrebačka zračna luka je otvorena za međunarodni promet i ukoliko imate izdanu kartu do destinacije ne bi trebalo biti problema dobiti propusnicu.

Sretan put i mirno more !

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do aerodroma Zgareb, Rijeka, Ljubljana, Venecija. Pomorcima koji putuju s nama nudimo popuste na prijevoza zato pošaljite upit već danas.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljane  biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač pomorce će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih na željeni aerodrom Zagreb, Trst, Ljubljana, Venecija u klimatiziranom vozilu.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi prijevoza pomoraca.

 Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljane na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa pomoraca koje nemogu stati u regularno taxi vozilo jer u ponudi imamo nove i klimatizirane kombije, minibuseve i autobuse.

Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem za prijevoz pomoraca ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza pomoraca od Rijeke do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljane možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.