Taxi Rijeka prijevoz pomoraca do aerodroma

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz pomoraca od Rijeke do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljana….. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz pomoraca iz Rijeke do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji.

Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila za prijevoz pomoraca ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik. Taxi Transfer Service Rijeka može ponuditi grupne smjene pomoraca i brodskih posada bez obzira na broj pomoraca i relaciju. Našu flotu krase vozila visoke turističke klase.

Rezervirajte Vaš taxi prijevoz pomoraca po najboljim cijenama za taxi usluge.

 Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

Otežane smjene pomoraca zbog utjecaja virusa COVID-19

Svjedoci smo vremena koje svijet ne pamti. Otežano je poslovanje i život svima. Pomorstvo i prijevoz su tu među najpogođenijima. Mnogi naši pomorci zatekli su se na brodu dok se virus proširio svijetom i jednostavno ne mogu doma niti im može smjena doći. Zatvaranje granica i stroga pravila karantene uslijed širenja korona virusa sprječavaju da se smjene posade završe u skladu s ugovorima o radu i međunarodnim konvencijama, uključujući Pomorsku konvenciju o radu. S obzirom da je situacija neodrživa u dužem periodu mora se iznači rješenje. Među najprihvatljivijim rješenjima je organizacija kolektivnih smjena posade u ključnim lukama od strane brodskih menadžera i vlasnika. Rezultat je da su tisuće pomoraca zaglavile na brodovima. Neki planovi i inicijative su da će Singapur, Gibraltar i Houston napraviti globalne centre za repatrijaciju posade tijekom krize Covid-19. Zemlje u kojima se isporučuju i postavljaju novi brodovi poput Kine, Koreje i Japana također bi se trebali uključiti u program repatrijacije posade. Sinergija gleda na izradu snažnih planova za procjenu rizika, a zatim prilazi relevantnim lučkim vlastima kako bi vidjeli mogu li pomoći i traži pomoć kolega menadžera i vlasnika u razvoju plana.

Pomorci koji se vraćaju kući morali bi proći 14-dnevni karantenski period. Oni koji se pridružuju brodovima trebali bi proći obavezni medicinski postupak, uključujući test na Covid-19. Ovo je vremenska bomba jer čak i pod normalnim okolnostima, plovidba morem je stresna i uključuje provođenje dugo vremena izvan kruga prijatelja i obitelji. Upravo sada, usred pandemije, kada su ljudi zasigurno zabrinuti, tisuće su zaglavljene na moru širom svijeta.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do aerodroma Zgareb, Rijeka, Ljubljana, Venecija. Pomorcima koji putuju s nama nudimo popuste na prijevoza zato pošaljite upit već danas.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljane  biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač pomorce će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih na željeni aerodrom Zagreb, Trst, Ljubljana, Venecija u klimatiziranom vozilu.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi prijevoza pomoraca.

 Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljane na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa pomoraca koje nemogu stati u regularno taxi vozilo jer u ponudi imamo nove i klimatizirane kombije, minibuseve i autobuse.

Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem za prijevoz pomoraca ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza pomoraca od Rijeke do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljane možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.