Taxi Rijeka prijevoz na kongrese

Kongresni Taxi Rijeka Transferi

Grad Rijeka danas je okrenuta prema kongresima i kongresnom turizmu koji bilježi sve veći rast na području Rijeke. Rijeka iako je nekad sinonim industije danas se pomalo otvara prema turizmu, a svoj prolaz vidi u kongresnom turizmu.

Kongresni turizam u Rijeci

Kvarner i Rijeka je tradicionalno mjesto održavanja velikog broja međunarodnih i hrvatskih kongresa i drugih skupova. Zahvaljuje to geografskoj blizini, odličnim prometnim vezama, privlačnom ambijentu te kvalitetnim kadrovima sposobnima da od svakog poslovnog skupa naprave istinski događaj. Upravo to su i razlozi zbog kojih se mnogi skupovi u Opatiji, Rijeci, Crikvenici, Novom Vinodolskom, na otocima Krku, Lošinju i Rabu kao i u nekim odredištima u unutrašnjosti, održavaju na istom mjestu ili barem u istoj regiji. Gradeći svoju poslovnu strategiju, posebice izvan ljetnog razdoblja, na tome da budu domaćini kongresima i drugim skupovima, većina je hotela sa cjelogodišnjim poslovanjem izgradila kongresne centre. Velike dvorane u riječkim hotelima za plenarne sjednice kao i manje za rad u sekcijama ili skupove s manjim brojem ljudi u pravilu su opremljene najsuvremenijom opremom te imaju odgovarajući izložbeni prostor. Ove prostore prate i bogati ugostiteljski sadržaji te umijeće kadrova da prirede vrhunske bankete, prijeme i raskošne svečane večere koji će biti još jedan doprinos poslovnim skupovima za pamćenje.

Tko smo i što je Taxi Transfer Service Rijeka ?

Taxi Transfer Service je obiteljski obrt, a specializirani smo za organizaciju privatnih transfera i tura za grupe svih veličina jer naša flota je najšira među prijevoznicima u ovom dijelu Hrvatske. Iza nas su mnogobrojni kongresi i transferi, a klijenti odabiru baš nas jer smo maximalno prilagodljivi klijentu što je u ovom obliku turizma najbitnije jer tu dolazi do mnogih promjena u kratkom vremenu.

➡ Ono što nas razlikuje od konkurencije je kombinacija više čimbenika, od kojih su najvažniji široka flota novih vozila od osobnih automobila do autobusa kao i veliki broj partnera s kojima surađujemo te smo skoro uvijek u mogućnosti pružiti uslugu. Naše dugogodišnje iskustvo garancija je da će i najzahtjevniji transferi proći bez problema.

➡ Naši vozači su profesionalci koji broje milijunske kilometraže na cestama Hrvatske i Europe, a u stalnom kontaktu s našim uredom koji im je podrška tijekom putovanja.

➡ Također treba naglasiti da se posebno ponosimo svojim voznim parkom u kojemu su sva vozila nova i vrlo dobro opremljena, a veliki broj klijenata dokaz je naše kvalitete.

➡ U poslovanju glavni nam je cilj osigurati ugodan i siguran doživljaj vožnje te stoga svaki transfer želimo obaviti besprijekorno dobro od početka do kraja i to činimo po vrhunskim standardima i nenadmašnim cijenama koje su trenutno najbolji omjer uloženog i dobivenog.

➡ Ukoliko tražite profesionalnu, ugodnu i pouzdanu uslugu transfera ili stalnog partnera za organizaciju putovanja Vaših djelatnika ili gostiju koja Vam za Vaš novac pruža najveću vrijednost na tržištu onda je Transfer Service pravi izbor za Vas.

Trebate profesionalnu organizaciju taxi transfera za Vaš kongres u Rijeci ?

Konferencije, kongresi, incentivi i eventi mjesta su razmjenjivanja ideja i iskustava, rješavanja problema, promoviranja proizvoda, izgrađivanja timskog duha i generiranja ideja. Kineska poslovica kaže: putovanje od 1000 milja počinje prvim korakom. Odabir pravog taxi prijevoznika na kongrese je iznimno bitan jer je baš vozač onaj prvi predstavnik Vas.

Zašto baš Taxi Transfer Service Rijeka ?

Taxi Transfer Service Rijeka svojim dugogodišnjim iskustvom razvio je iskustvo u taxi prijevozu na kongrese, a specijalizirani smo za taxi prijevoza prilikom prilikom organizacije kongresa, konferencija, incentiva i stručnih putovanja. Naša profesionalnost i podrška, u svim koracima putovanja, garancija su uspješno organiziranog skupa.

Povjerenje i sigurnost

Obratite nam se s povjerenjem – naš cilj je da na bazi naše profesionalne usluge, lojalnosti i integriteta ostvarimo dugogodišnji partnerski odnos na zadovoljstvo Vas i Vaših poslovnih partnera. Kvalitetni rezultati garancija su naše profesionalne taxi usluge i podrške u svim segmentima organizacije.