TAXI RIJEKA PRIJEVOZ NA AERODROME

Taxi Transfer Service Rijeka prijevoz na aerodrome

O nama …..

Taxi Transfer Service Rijeka je obiteljski obrt. Poslujemo već preko 10 godina i sjedište nam je u Rijeci. U samim početcima našeg poslovanja imali smo jasnu viziju i smjernice u kojem trebamo ići. Naša vizija bila je pružanje kvalitetne usluge taxi prijevoza u Rijeci. Stanje koje smo zatekli u taxi prijevozu u Gradu Rijeci je bilo blago rečeno loše, komunikacija s klijentima isključivo preko zastarjelog telefona na stajalištima, zastarjela taksi vozila redovno bez klima uređaja itd… Od samog početka imali smo viziju da se taxi naručuje e-mail-om ili preko jednog od naših taxi booking obrazaca… Tako danas nudimo na našim taxirijeka.com stranicama booking obrazac i odmah možete vidjeti cijenu usluge taxi prijevoza od Rijeke do bilo kojeg odredišta. Naša želja je da putnik već u prvom kontaktu s nama ima informaciju o cijeni usluge taxi prijevoza. Cijene koje su istaknute na našim stranicama sadržavaju sve troškove i nemamo skrivenih ili dodatnih troškova taxi prijevoza.

Putnici su brzo uvidjeli prednosti u brzini komunikacije koju pružam prilikom naručivanja taxija u Rijeci pa je broj prijevoza od Rijeke do aerodroma stalno rastao. Danas se možemo pohvaliti svakodnevnim taxi prijevozom od Rijeke do Aerodroma u Zagreb, aerodroma Trst, aerodroma Venecija i sl….Interes putnika nam je na prvom mjestu tako da možemo reći da smo najbolji izbor ukoliko komparirate cijenu i komfor.

Iako smo lider na taxi tržistu u sferi aerodromskih transfera i raspolažemo s najširom paletom taxi vozila kontinuirano ulažemo u nova vozila te redovno obnavljamo vozni park tako da su naša taxi vozila nova i opremljena sa svom opremom.

Naručivanje prijevoza od Rijeke do aerodroma.

Ukoliko letite s nekoga od aerodroma, a živite u Rijeci potreban Vam je taksi transfer od Rijeke do aerodroma. Iako Rijeka ima svoj aerodrom velika većina poslovnih ljudi gravitira aerodromu u Trstu, Veneciji, Zagrebu i Ljubljani pa su transferi prema tim destinacijama naš svakodnevni posao. Prilikom organizacije transfera treba voditi računa o stanju u prometu pa Vam sugeriramo da svakako s nama dogovorite vrijeme polaska iz Rijeke. Prilikom određivanja vremena polaska potrebno je uzeti u obzir činjenicu da putnik mora biti na aerodromu u pravilu između 1,5-2 sata prije leta. Rezervirati taxi transfer od Rijeke do aerodroma možete na nekoliko načina, ali sugeriramo Vam da to bude e-mailom. U e-mail-u je potrebno navesti adresu polaska kao i vrijeme te kontakt telefon klijenta. Nakon što zaprimimo mail svakako će te dobiti potvrdu rezervacija i nakon toga Vaš prijevoz od Rijeke do aerodroma postaje naša briga.

Zato Vam preporučujemo da još danas pošaljete upit i saznate zašto smo najbolji u ovom poslu.

Taxi vozila za aerodromske transfere i sigurnost.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi široku paletu vozila, a veličina vozila ovisi o Vašim potrebama. Tako se možemo pohvaliti najširom paletom vozila. U ponudi su standardna taxi vozila, kombi, minibusevi i autobusi. Važno za naglasiti da su sva vozila koja se koriste u prijevozu na aerodrome novije proizvodnje i redovito se podvrgavaju svim mogućim pregledima i propisanim servisima. Od samih početaka imali smo ideju vodilju koja kaže:

Vi ste nama povjerili da prevezom Vas ili Vaše najmilije, a mi imamo samo jedan cilja. Da to učinimo na najsigurniji način“.

Sigurnost putnika i naših zaposlenika nam je na prvom mjestu, a baš zato u floti raspolažemo samo vozilima zapadno europskih proizvođača, a predvode Mercedes Benz i VAG grupa.

Imate potrebu za taxi prijevozom do aerodroma Rijeka do bilo kojeg odredišta molimo Vas

kontaktirajte nas.

I još …..

Taxi Transfer Service Rijeka je na tržištu preko 10 godina i iza nas su milijunske kilometraže. Bogata referentna lista putnika, tvrtki i agencija dokaz je da smo među najkvalitetnijim prijevoznicima. Za sve informacije ili rezervacije aerodromskih transfera pošaljite nam e-mail ili kliknite na naš kontakt obrazac kako bi Vam ponudili točno što Vam treba.