Taxi Rijeka prijevoz do Zadra

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Zadra. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Rijeke do Zadra sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Zadar

Zadar grad u središnjoj Dalmaciji danas biser turizma srednje dalmacije. Zadar je danas broji oko 75.000 stanovnika i 14 naselja ( Babindub, Brgulje, Crno, Ist, Kožino, Mali Iž, Molat, Olib, Petrčane, Premuda, Rava, Silba, Veli Iž, Zadar i Zapuntel ) i ukupno ih je 15. Ako ste u Zadru svakako morate pogledati slijedeće znamenitosti:

Morske orgulje Zadar

Morske orgulje smještene su na zapadnom dijelu zadarske rive te su prepoznatljive po svom kaskadnom obalnom profilu koji stimulira promjenu u kretanju obalom, zadržavanje i silazak do mora.

Pozdrav Suncu u Zadru

Nakon već svjetski poznatih Morskih orgulja, 2008. godine Zadar je postao bogatiji za još jednu urbanu instalaciju. Uz glasovite Morske orgulje, zasvijetlio je i Pozdrav Suncu istoga arhitekta Nikole Bašića!

Zadarski Forum

Glavni trg rimskog Iadera na kojem se odvijao cjelokupni javni život grada nalazi se ispred crkve Sv. Donata i Nadbiskupske palače.

Kneževa Palača u Zadru

Smještena u samom srcu gradske jezgre, Kneževa palača jedan je od najljepših kulturnih objekata u Hrvatskoj.

Narodni trg u Zadru

Zadarski Narodni trg središte je javnog života Zadra od vremena renesanse do danas. Na mjestu Velikog trga, Platea magna kao što je zabilježeno u mnogim povijesnim izvorima, još  …

Trg pet bunara u Zadru

Trg pet bunara nastao je 1574. godine u vrijeme obrane od turskih opsada kada je pokriven obrambeni jarak sa zapadne strane bastiona iskopan u srednjem vijeku. Na njegovom mjestu nastala je velika cisterna za pitku vodu s pet ukrašenih vijenaca (bunara)

Zlato i srebro grada Zadra

SICU – Stalna izložba crkvene umjetnosti. U građevnom sklopu crkve Sv. Marije odnosno njezinog samostana, čiji objekti su tijekom drugog svjetskog rata bili teško oštećeni, 1972. godine  …

Foša u Zadru

U zadarskoj jezgri ostataka prošlosti ima na sve strane – zidina, kula, impozantnih vrata. Među kulama posebno se ističe Kapetanova, a među vratima Kopnena vrata, remek djelo kasne renesanse.

Zadarska Kalelarga

Još u dalekoj prošlosti glavna zadarska ulica, koja se u starim dokumentima naziva Via Magna, Strada Grande, Ruga Magistra. Naziv Široka ulica (Calle Larga) javlja se tek kasnije. No, iako i danas nosi službeni naziv Široka ulica, u svakodnevnoj uporabi joj je uvijek bio i ostao Kalerarga.

Zadarska Riva

Zadarska riva prekrasno je mjesto za šetnje uz more i uživanje u bujnoj vegetaciji, posebice veličanstvenim palmama.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Zadar.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Zadra biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do ZadraT u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Zadra na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Zadra modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Zadra. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Zadra možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.