Taxi Rijeka prijevoz do Splita

Taxi Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Splita. Taxi prijevoz na relaciji Rijeka do Splita možete rezervirat unaprijed po fixnim i unaprijed poznatim cijenama taxi prijevoza. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Rijeke do Splita za grupe svih veličina. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje na relaciji Rijeka – Split

O destinaciji: Split

Split političko i administrativno središte južne Hrvatske. Split je i nezaobilazna luka koja povezuje Dalmatinske otoke sa kopnom. Split je po veličini drugi grad u Hrvatskoj. Taxi Rijeka može ponuditi taxi prijevoz na relaciji Rijeka do Splita ili do luke u Splitu. Prema posljednjem popisu stanovnika Split broji oko 180.000 ljudi. Jedan od najstarijih nogometnih klubova dolazi baš iz Splita i zove se Hajduk, a svoje susrete odigravaju na Poljudu.  

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Splita.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Splita biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Splita. u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Splita. na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Splita. modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Splita. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Splita. možete platiti kreditnom karticom u taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.