Taxi Rijeka prijevoz do Cresa

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Cresa na otoku Cresu. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Cresa na otoku Cresu do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Cres na otoku Cresu

Cres grad na istoimenom otoku Cresu. Cres danas broji oko 2500 stanovnika. Tijekom zime i grad Cres možemo reći spava zimskim snom, a sve kreće s proljećem kada stižu i prvi turisti. Cresu jako puno znači ACI Marina koja privlači goste i mnogobrojni restorani uz rivu koji mu daju baš primorski izgled. Cres je meka za bicikliste jer je i otok Lošinj u blizini pa su skupa Cres i Lošinj biseri sjevernog jadrana. Danas na Cresu i Lošinju imamo mnogobrojne hotele koji privlače turiste na aktivni odmor. Samo sunce i more je iza nas, a turisti danas traže aktivni odmor baš na čemu Cres i Lošinj rade. Povezan je s kopnom s trajektima na relaciji Valbiska – Merag i Brestova – Porozina. U ljetnim mjesecima su ponekad moguće gužve, ali Jadrolinija u tim trenutcima povećava broj plovidne pa to relativno brzo ide. Taxi Rijeka nudi prijevoz do Cresa i svoj transfer možete organizirati već danas.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Cresa na otoku Cresu

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Cresa na otoku Cresu biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Cresa na otoku Cresu u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Cresa na otoku Cresu na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Cresa na otoku Cresu modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Cresa na otoku Cresu. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Cresa na otoku Cresu možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.