Taxi Rijeka – Karasovići

Taxi Transfer Service Rijeka bavimo se prijevozom preko 10 godina i uz najširu paletu vozila u voznom parku možemo se pohvaliti suradnjom sa prijevoznicima u regiji. Danas kada je prekogranični promet putnika otežan ili onemogućen u suradnji sa kolegama iz regije organiziramo prijevoze do graničnih prijelaza, a naši kolege iz susjednih država preuzimaju putnike i prevoze ih do konačnih destinacija.

Danas smo za našeg stalnog partnera organizirali prijevoz od aerodroma Zagreb do Podgorice na način da smo klijenta dovezli do graničnog prijelaza Karasovići, a s Crnogorske strane smo organizirali kolegu koji je putnika dočekao na graničnom prijelazu Debeli Brijeg i prevezao ga do konačne destinacije. Trenutno smo u mogućnosti klijente prevesti do svih destinacija u kooperaciji s kolegama iz susjednih zemalja. Vozač nam je prenočio u Dubrovniku i preuzeo drugog putnika kojem smo organizirali prijevoz do luke u Italiji tj. Genovi.

Za sve rezervacije i informacije dostupni smo 24 sata putem naše web stranice

Zašto koristiti usluge Taxi Transfer Service Rijeka ?

✔ Optimalan omjer cijene i kvalitete

✔ Fiksne unaprijed poznate cijene transfera

✔ Profesionalni i ljubazni vozači.

✔ Nova vozila

✔ Najšira paleta vozila

✔ Obveznici PDV-a

✔ Karticno, virmansko i gotovinsko plaćanje

Taxi Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do granični prijelaz Karasovići.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do graničnog prijelaza Karasovići biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do graničnog prijelaza Karasovići u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do graničnog prijelaza Karasovići na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do graničnog prijelaza Karasovići modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do graničnog prijelaza Karasovići. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do graničnog prijelaza Karasovići možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.