Taxi Rijeka do Veli Lošinj na otoku Lošinju

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Veli Lošinj na otoku Lošinj. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Veli Lošinj na otoku Lošinj do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Veli Lošinj na otoku Lošinj

Veli Lošinj na otoku Lošinj je smješten na otoku Lošinju. Udaljen je samo 5-6km od Malog Lošinja koji je administrativno središte otoka. Veli Lošinj je populacijom manji od Velikog Lošinja i ima nekoliko hotela i dosta apartmana i smještajnih kapaciteta. U središtu mjesta nalazi se lijepa plaža, a samim izlaskom iz vozila ne možete ne zamijetiti miris borova i mora. More je ovdje kao i zrak apsolutno čisto i preporuča se boravak plućnim bolesnicima.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Veli Lošinj na otoku Lošinj.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Veli Lošinj na otoku Lošinj biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Veli Lošinj na otoku Lošinj u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Veli Lošinj na otoku Lošinj na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Veli Lošinj na otoku Lošinj modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Veli Lošinj na otoku Lošinj. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Veli Lošinj na otoku Lošinj možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.