TAXI RIJEKA DO TRAJEKTNE LUKE VLABISKE

Taxi Rijeka transfer Rijeka do trajektne luke Valbiska. Taxi & Bus transferi Rijeka do trajektne luke Valbiske.

Taxi Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do trajektne luke Valbiska. Taxi Rijeka će Vas odvesti od Rijeke do trajektne luke luke Rijeka na siguran i udoban način, pošaljite upit još danas i putujte po najpovoljnijim cijenama.
Nudimo pouzdanu i sigurnu taxi uslugu na području grada Rijeke, pa ukoliko dolazite u Rijeku, a putujete do Cresa, Lošinja ili Raba preporučamo da rezervirate taxi transfer Rijeka do trajektne luke Valbiska. Valbiska je trajektna luka na zapadu otoka Krk na području Šotoventa i povezuje kopno i Cres, Lošinj i Rab. Taxi Rijeka nudi putovanje na relaciji Rijeka do Valbiske uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

Ukoliko putujete od Valbiske do Rijeke kod nas možete rezervirati i taj transfer. Pošaljite upit još danas i naš vozač će Vas dočekati u trajetnoj luci Valbisk i odvesti do Rijeke.


Jesmo li spomenuli da kod nas možete rezervirati putnička kombi vozila ili autobuse svih veličina ukoliko putujete od Rijeke do Valbiske ?.

Taxi Rijeka kombi, mini bus ili autobus – ako dolazite u Rijeku s puno prtljage odnosno više ljudi nego redovni taxi mogu prevoziti Taxi Transfer Service Rijeka nudi Vam kombije, minibuseve ili autobuse za putovanje od Rijeke do Valbiske. Poašljite nam upit i naše osoblje će Vam poslati vozilo u skladu sa Vašim potrebama.

Ukoliko putujete od Rijeke do Lošinja, Cresa ili Raba rezervacija transfera od Rijeke do trajektne luke Valbiske je najbolja kombinacija cijene i udobnosti jer izbjegavate skupe troškove trajekta za automobili.

Taxi Transfer Service Rijeka je lider na području Rijeke kada su transferi u pitanuj i rezervacijom prijevoza kod nas odabrali ste najsigurniji način prijevoza od Rijeke do trajektne luke Valbiska.
Rezervirajte Vaš transfer od Rijeke do trajektne luke Valbiska putem e-maila ili putem kontakt forme.

Najčešća pitanja putnika koji putuju od Rijeke do trajektne luke Valbiska na Krku

Kako mogu doći iz Rijeke ( željezničke stanice ili autobusne stanice Rijeka ) do trajektne luke Valbiska na otoku Krku ?

Danas mnogu putnici u Rijeku dolaze vlakom ili autobusom. Naša taxi služba nudi transfer na relaciji Rijeka do Valbiske po pristupačnim cijenama u klimatiziranim vozilima. Ukoliko u grad Rijeku dolazite autobusom ili vlakom pošaljite nam upit ili napravite rezervaciju putem kontakt forme i putujte do trajektne luke Valbiska bez stresa.

Koliko košta taksi od Rijeke do trajektne luke Valbiska na otoku Krku ?

Taxi Rijeka nudi transfer od Rijeke do trajektne luke Valbiuska po prihvatljivim cijenama. Cijena ovoisi o vrsti vozila automobil, kombi, minibus ili autobus ali kod nas možete rezervirati transfer od Rijek do Valbiske već od 55 eur. Naša preporuka je da nam pošaljete upit, a naše osoblje će Vam dati točnu i fixnu cijenu.

Gdje je trajektna luka Valbiska , Hrvatska?

Valbiska je trajektna luka na zapadu otoka Krk na području Šotoventa. Valbiska je vrlo prometna trajektna luka tijekom ljetnih mjeseci jer povezuje kopno i otoke Cres, Lošinj i Rab. Danas Iz Valbiske plove trajekti Jadrolinije na Državnoj trajektnoj liniji broj 332 za Merag (i obrnuto) na otoku Cresu u Primorsko-goranskoj županiji. Putovanje u jednom smjeru traje 25 minuta. U trajektnoj luci Valbiska ima kafić, restoran i benzinska stanica sa trgovinom tako da si putnici mogu kupiti najosnovnije potrebštine.

Koliko je vremena traje vožnja od Rijeke do trajektne luke Valbiska ?

Rijeka je od trajektne luke Valbiska udaljena cca 50 – 55 km. Danas putovanje od Rijeke do Valbiske traje 45 – 60 min. Rijeka je s otokom Krkom povezana modernom autocestom Rijeka – Križišće što je uvelike skratilo vrijeme putovanja. Rijeka, ali treba računati na cestu kroz otok Krk koja je vrloopterećena pa su mogući manji zastoji.