Taxi Rijeka do trajektne luke Stinice

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do trajektnog pristaništa Stinica. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz trajektnog pristaništa Stinica do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Stinica

Stinica je smještena pod Velebitom na Jadranskom magistrali. Stinica je udaljena 40 km od Senja. Stinica je maleno mjestašce koji danas broj svega 70-tak stanovnika. Danas je u Stinici trajektno pristanište koje je izmješteno iz Jablanca. Stinica je mjestaše koje otok Rab povezuje s kopnom. Na relaciji Stinica Mišnjak prometuje Rapska plovidba. Trajekt plovi tijekom cijelog dana na relaciji Stinica – Mišnjak, a tijekom ljetnih mjeseci to je puno učestalije.

Taxi Rijeka preporuča svim putnicima koji putuju s ili na otok Rab da rezerviraju svoj privatni taxi transfer. Transferi s otoka ili na otok Rab preporučamo da Vas naše vozilo odveze do trajektne luke, te da Vas naš partner dočeka na Rabu.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do trajektnog pristaništa Stinica.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do trajektnog pristaništa Stinica biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do trajektnog pristaništa Stinica u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do trajektnog pristaništa Stinica na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do trajektnog pristaništa Stinica modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do trajektnog pristaništa Stinica. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do trajektnog pristaništa Stinica možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.