Taxi Rijeka do Silo

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Šila na otoku Krku. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Šila na otoku Krku do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Šilo na otoku Krku

Šilo je smješteno na sjeveroistoku otoka Krka. Šilo na otoku Krku može se i vidjeti s crikveničke rivijere. Inače Šilo je i smješteno u dobro zaštićenoj uvali Stipanja, a kad se bolje pogleda vidi se da je prirodno zatvorenoj rtom Punta Šilo. Regionalnom cestom povezano je s ostatkom otoka Krka. Šilo je svega 5,0 km udaljeno od svog općinskog središta Dobrinja, 20 km udaljeno je od Krčkog mosta, 19,1 km od grada Krka, 13,6 km od Vrbnika i 50,0 km od Rijeke. Šilo ima lučicu koja je inače bivša trajektna luka. Tijekom noćnih sati stoji svjetionik koji emitira svjetlosni signal.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Šilo.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Šila na otoku Krku biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Šilo na otoku Krku u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Šila na otoku Krku na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje ne mogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Šila na otoku Krku modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visoko turističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Šila na otoku Krku. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Šila na otoku Krku možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.