Taxi prijevoz rijeka do rim

Taxi Rijeka – Transfer Service – mi smo lokalni lider na tržištu u sferi transfera. Od samih počataka odlučili smo se specijalizirati za transfer pa otuda i naziv Transfer Service. Tijekom godina poslovanja kontinuirano smo ulagali u vozni park koji redovno obnavljamo i proširujemo. Danas nakon više od 10 godina poslovanja u ponudi imamo od osobnih autombila preko kombi vozila do modernih klimatiziranih autobusa. U ponudi su minibusevi ili regularni autobusi za najmove prilikom organizacije učeničkih, maturalnih putovanja, team buildinga, stručnih skupova, kongresa, izleta ili hodočašća. Rezervirajte autobus i kontaktirajte nas putem e-mail-a ili kontakt obrazaca, a naše osoblje će Vam dati Best-Buy ponudu. Mnoge tvrtke su u nama pronašle sigurnog i pouzdanog partnera kad je riječ o prijevozu. Iza nas su milijunske kilometraže duž prometnica Balkana i Europe.

Prijevoz Rijeka – Rim (Civitavecchia ) – Rijeka

Kod nas možete rezervirati prijevoz od Rijeke do bilo kojeg odredišta u Hrvatskoj ili Europi. Bogata referentna lista dokaz su da smo na dobrom putu. Mnoge tvrtke su u nama pronašle sigurnog partnera kada je riječ o prijevozu i na najdužim relacijama. Prošli tjedan smo se zaputili u blizinu Rima tj, u luku  Civitavecchia. Luka Civitavecchia poznata je i kao “Luka Rim” ili luka Rim Civitavecchia. Inače Civitavecchia je morska luka i vrlo je važno središte za pomorski promet u Italiji kako za robu tako i putnike. Civitavecchia  je inače terminal za krstarenje sa polascima iz Rima. Civitavecchia je dio “morskih autocesta” povezan je s nekoliko mediteranskih luka i predstavlja jednu od glavnih veza između talijanskog kopna i Sardinije.

Taxi prijevoz Rijeka do Rima

Budući da se taxi prijevozom bavimo više od 10 godina kroz godine poslovanja uvidjeli smo što nedostaje na tržištu, a to je svakako kvalitetna i provjerena taxi  usluga na koju se korisnik taxi usluge može osloniti. Od samih početaka nudimo taxi usluge i rezervacije taxi vožnji putem interneta, a sve u želji da taxi uslugom budemo najkvalitetniji i najbliži građanima i putnicima našeg Grada Rijeke. Sve Vaše upite za taxi prijevoz od Rijeke do Rima možete slati na naš e-mail, vidjeti cijenu i rezervirati vožnju putem on-line rezervacijskog sustava ili nas možete nazvati.

Kombi Taxi Rijeka do Rima

Kombi Taxi Rijeka je maksimalno personalizirana usluga jer su vozač i vozilo Vama na raspolaganju. Kombi Taxi Rijeka usluga namjenjena je svima koji putuju. Naši kombi vozila su udobna i moderna. Ova usluga osmišljena kao isključivo kao privatni prijevoz. Nudimo kombi taxi prijevoz na sve relacijama. Polazak se organizira u dogovoru s klijentom, a može biti s jedne ili više adresa. Prilikom dočeka grupe na aerodromu vozač dočekuje klijente s natpisom njihova imena u putničkom terminalu.

Autobusni Taxi Rijeka prijevoz

Prijevoz autobusom do 49 sjedala dodatna je usluga koja nudi uslugu prijevoza za sve slučajeve u kojima minibus nije dovoljan. Imamo međunarodnu dozvolu za prijevoz putnika, tako da nudimo naše usluge izvan granica Republike Hrvatske. Prijevoz autobusom pogodan je za prijevoz većih grupa, sportskih ekipa, kulturnih i umjetničkih klubova, turista, za prijevoz do proslava i manifestacija, koncerata i slično

Grad Rijeka :

U samom središtu Kvarnera smještena je Rijeka, jedan od najvećih hrvatskih gradova. Rijeka i njezin prsten imaju sve što treba vrhunskoj turističkoj regiji: bogatu kulturnu ponudu, dinamičan zabavni život, prekrasne plaže, romantične stare gradove te kontrapunkt ritma urbanog središta i mira starih gradića. Kao grad zanimljivih povijesnih zbivanja, Rijeka ima mnoge spomenike kulture ali i priređuje festivale i kulturne priredbe. Bogata poviješću i tradicijom, ova je regija mjesto osebujnog susreta mora i gorskog kraja, dobro čuvane tradicije i urbanih klubova za mlade te priredbi među kojima će željeni izričaj pronaći sve generacije i ukusi. U jedinstvenosti Riječke regije svakako treba ubrojiti i mogućnost skijanja na Platku s pogledom na more i otoke.

Taxi Rijeka – Transfer Service posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Rima.

Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera na relaciji Rijeka do Rima u Italiji po unaprijed poznatim cijenama u našim komfornim i klimatiziranim vozilima.

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Rijeke do Rima u Italiji obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i ovo daleko putovanje s nama ugodno.

Taxi Rijeka – Transfer Service u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Rijeke do Rima u Italiji, a imate potrebu za jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte.

Taxi Rijeka – Transfer Service uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom i kreditnim  karticama

Zato rezervirajte vozilo unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca