Taxi Rijeka do Njivica

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Njivica na otoku Krku. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Njivica na otoku Krku do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Njivica na otoku Krku

Njivice smještenena istoimenu otoku Krku. Politički gledano Njivice potpadaju pod primorsko goransju županiju. Njivice su danas orijentirane i bazirane na turizmu. U njivicama se nalaze mnogobrojni hoteli ali i kamp. Turistička ponuda je odlična za jedno malo otočko mjesto. Blizina aerodroma Rijeka je pogodovala razvoju turizma i napretku mjesta Njivice.Putnici u Njivice najčešće dolaze preko aerodroma Krk ili Zgareb. Naša tvrtka nudi prijevoz od aerodroma do bilo kojeg hotela u Njivicama.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Njivica.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Njivica na otoku Krku biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Njivica na otoku Krku u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Njivica na otoku Krku na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Njivica na otoku Krku modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Njivica na otoku Krku. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Njivica na otoku Krku možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.