Taxi Rijeka do Moscenicke Drage

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Moščenićke Drage. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Moščenićke Drage do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Moščenićka Draga

Moščenićke Drage maleno mjesto smješteno podno Učke. Moščenićka Draga smještena je na staroj cesti za Pulu. Moščenićka Draga je u povijesti bila maleno ribarsko mjestašce a danas je okrenuta turizmu i djelatnostima vezanima za turizam u potpunosti. Centar mjesta ima prekrasnu šljunćanu plažu, a i nekoliko hotela je u centru. Općina Mošćenička Draga proteže se od Medveje (uvala Cesara), pa sve do Zagora (Stepča, na području od 16 km. Ima 7 šljunčanih plaža, i bezbroj šumskih, odnosno planinskih puteva. Kraj je izrazito brdovit, a prostire se na 63 četvorna kilometra. Svojim teritorijem debelo zarezuje u Park Prirode Učka. Sam položaj je veoma interesantan iz razloga što ima, osim klasičnog (istarskog) tipa turizma, i mogućnost seoskog (agro) koji bi se razvijao upravo na padinama Učke – masiv Učka sa vrhovima Učka, Sisol, Kremenjak. Broj stanovnika vrti se oko broja 1700. Upravno i administrativno sjedište je Mošćenička Draga. Smještajni kapacitet Općine je oko 2.500 ležajeva, osnosno približno 1100 u hotelima i autokampu, te 1400 u privatnom smještaju. Općina M. Draga zauzima 4.396 hektara površine.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Moščenićke Drage.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Moščenićke Drage biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Moščenićke Drage u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Moščenićke Drage na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Moščenićke Drage modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Moščenićke Drage. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Moščenićke Drage možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.