Taxi Rijeka do Malog Lošinja

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Mali Lošinj na otoku Lošinj. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Mali Lošinj na otoku Lošinj do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Mali Lošinj na otoku Lošinj

Mali Lošinj na otoku Lošinj je administrativno središte otoka. U Mali Lošinj se dolazi na način da se na otoku krku uzme trajekt koji prometuje na relaciji Valbiska do Meraga. Putovanje trajektom traje oko 30min. Nakon iskrcaja u trajektnoj luci Merag treba proputovati preko Cresa.

Najvažnije odlika Lošinja su izuzetno čisto more i izrak pa jako pogoduje oporavku plućnim bolesnicima. Klima otoka Lošinja određena je njegovim položajem koji je na samoj sredini sjeverne hemisfere. Upravo zato, otok je diljem svijeta poznat kao klimatsko lječilište. Blaga mediteranska klima djeluje pogodno na dišne puteve, a s novootvorenim Centrom za hemodijalizu, otok se profilira kao jedno od zdravstveno – turističkih odredišta. Razlike između prosječnih godišnjih najnižih i najviših temperatura zraka jako se malo mijenjaju što dodatno pogoduje razvoju bujne vegetacije.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Mali Lošinj na otoku Lošinj.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Mali Lošinj na otoku Lošinj biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Mali Lošinj na otoku Lošinj u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Mali Lošinj na otoku Lošinj na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Mali Lošinj na otoku Lošinj modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Mali Lošinj na otoku Lošinj. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Mali Lošinj na otoku Lošinj možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.