Taxi Rijeka do Kraljevice

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Kraljevice. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Kraljevice do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Kraljevica

Kraljevica je smještena u Primorsko goranskoj županiji dvadesteak kilometara od Rijeke. U kraljevici je bila nadaleko poznata brodograđevna industrija koja je danas u krizi. Mjesto Kraljevica leži na 20-ak kvadratnih kilometara i približno boji 6700 stanovnika koji se pokušavaju preorijentirati na turizam.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Kraljevice.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Kraljevice biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Kraljevica u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Kraljevica na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Kraljevice modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Kraljevice. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Kraljevice možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.