Taxi Rijeka do Frankfurt Aerodrom FRA

Transfer Service – Taxi Rijeka nudi taxi transfere i prijevoz sa i na aerodrome. Kamo god išli mi ćemo Vas odvesti do aerodroma, a s nama putujete udobno jer su sva naša vozila business klase. Transfer Service – Croatia Travel je pružatelj usluga prijevoza od Rijeke, Krka, Opatije ili bilo kojeg mjesta do aerodroma Zagreb, Trieste, Venecija, Ljubljana…, a naše limuzine Vas mogu dočekati u bilo kojoj zračnoj luci i odvesti Vas do Vaše destinacije jer usluge prijevoza do zračnih luka naša su specijalnost. Tijekom ovih godina rada surađivali smo sa mnogo tvrtki širom svijeta ( iz USA, Velike Britanije, Francuske, Grčke, Italije, Kine, Japana, Rusije, Turske…). Radili smo za visoke delegacije, sportske klubove , a poslovanje baziramo na poslovanju sa tvrtkama kojima smo siguran i pouzdan partner. Njihove i Vaše preporuke su dokaz kvalitete naših usluga, za koju se svaki dan trudimo da bude što bolja i raznovrsnija.

U ponudi za taxi transfere imamo automobile visoke i srednje klase sa vozačima. Za grupe veće od 3 putnika imamo kombi, minibus i autobuse.

Vozači kojima je stalo do svojih putnika

Čim zakoračite s leta, budite sigurni da će Vas naš vozač dočekati s natpisom Vašeg imena kako bi ga lakše prepoznali. Prilikom dočeka putnika na aerodromu naš vozač će pratiti Vaš let i u slučaju bilo kakvih promjena možete biti sigurni da će vozač biti tamo. Naše prednost je da u slučajevima da let kasni čekanje ne naplaćujemo.

Prošli tjedan smo se za našeg stalnog klijenta ICTSI zaputili u Frankfurt na aerodrom po klijenta. Zračna luka Rajna-Majna (Rhein-Main-Flughafen) službeno je ime za frankfurtsku zračnu luku. Zračna luka Frankfurt najprometnija je zračna luka po putničkom prometu u Njemačkoj i treća najprometnija u Europi.

Transfer Service – Taxi Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do aerodroma Frankfurt, Zagreb, Trieste, Venecija, Ljubljana. Putujući s Taxi Rijeka Transfer Service od Rijeke do aerodroma Frankfurta biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje jer iza njih su milionske kilometraže na cestama diljem Hrvatske i Europe. Zato ukoliko putujete od Rijeke do aerodroma Frankfurt rezervirajte Vaš privatni transfer kako bi Vaše putovanje počet će bez stresa.

Ukoliko slijećete na aerodrom Frankfurt isto tako možete rezervirati transfer od aerodroma Frankfurt do Rijeke ili bilo koje destinacije. Ukoliko Vas dočekujemo na aerodromu Frankfurt naš vozač putnike će dočekati u putničkom terminalu s natpisom njihovog imena te uz pomoć sa prtljagom prevesti ih do hotela, apartmana ili bilo koje adrese…..

Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo jer u nudimo najširu paletu vozila. Rezervirajte Vaš klimatizirani kombi, minibus  ili autobus da Vas i Vašu grupu preveze od Rijeke do Frankfurt Aerodroma.

U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na svim relacijama ili pak za višednevna putovanja. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ? Zato pošaljite upit već danas i naše osoblje će Vam napraviti ponudu kreiranu isključivo po Vašim potrebama.

Naše usluge prijevoza možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom. Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz. Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca