Taxi Rijeka do Dobrinj, Krk

Taxi Rijeka do Dobrinj, Krk

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Dobrinja na otoku Krku. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Dobrinja na otoku Krku do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje.

O destinaciji: Dobrinj

Dobrinj se smjestio na otoku Krku sa pogledom na Crikvenicu. Dorinj koji je u povijesti bilo maleno ribarsko mjesto dan as je orijentiran na turizmu. Žitelji Dobrinja se uz turizam bave i poljoprivredom tj. vinarstvom. Regionalni lider u proizvodnji vina je Vrbnik sa nadaleko poznatom Žlahtinom. Dorinj se smjestio na oko 55 kvadratnik kilometara, a neka od naselja u općini Dobrinj su Čižići, Dolovo, Gabonjin, Klimno Kras, Polje.. Prema posljednjim popisu Dobrinj broji oko 2000 stanovnika.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Dobrinja na otoku Krku.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Dobrinja biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih na otok Krk do mjesta Dobrinj u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Dobrinja na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Dobrinja modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do otoka Krka tj. Dobrinja. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Dobrinja možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.