Taxi Rijeka do Chioggia

Taxi Transfer Service Rijeka – prijevozom se bavimo više od 10 godina. Od samih početaka obavljanja taxi prijevoza u Rijeci naglasak smo stavili na prijevozu pomoraca i poslovanjem s tvrtkama, agencijama za ukrcaj i sl. Našu kvalitetu su prepoznale mnoge tvrtke i danas imamo bogatu referentnu list kupaca koja broji preko 100 tvrtki, agencija i sl.. Rezervirajte svoju taxi vožnju od Rijeke do aerodroma, brodogradilišta ili mjesta obavljanja djelatnosti Vaših izaslanih radnika. Taxi Transfer Service Rijeka nudi kvalitetnu uslugu prijevoza na sva odredišta sa najboljim omjerom cijene i kvalitete.

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA DO CHIOGGIA

Na poziv našeg stalnog klijenta zaputili smo se prema Italiji u brodogradilište Chioggia. S obzirom da smo za prijevoz imali 12 radnika na put krećemo s našim minibusom kapaciteta 18 putnika. Putovanje započinjemo sa Škurinja gdje su se okupili putnici i autocestom nastavljamo prema graničnom prijelazu Pasjak. Pasjak je granični prijelaz između Hrvatske i Slovenije. Nakon kontrole dokumenata nastavljamo ugodnu vožnju kroz Sloveniju prema Italiji. Ulaskom u Italiju putovanje nastavljamo modernom autocestom do Venecije. Nakon Venecija putovanje nastavljamo Stradom Romea do brodogradilišta Chioggia.

Chioggia je ribarski gradić udaljen od Venecije 50 km, u Venetu. Grad se nalazi na južnom ulazu u Venecijansku lagunu na malom istoimenom otoku, i većem Sottomarina, preko kojeg je spojen s kopnom. Iako imaju dosta razvijenu industriju Chioggia se nije odrekla turizma.

Chioggia je Venecija u minijaturi, sa svega par kanala od kojih je najveći kanal Vena, i malim uskim uličicama Chioggia ima nekoliko srednjovjekovnim crkava, koje su sve temeljno rekonstruirane u 16 – 17. stoljeću za najvećeg prosperiteta grada. Crkva Svete Marije, izgrađena je u 11. stoljeću, od 1110 je katedralna crkva grada, temeljno je preuređena u duhu baroka, 1623 godine prema nacrtimaarhitekta Baldassarea Longhene. Crkva sv. Andrije (iz 18. stoljeća) ima zvonik iz 11 -12. stoljeću, to je jedan od najstarijih osmatračkih tornjeva na svijetu. U unutrašnjosti crkve nalazi se oltarna slika Raspeće Krista Jacopa Palme Starijeg.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do aerodroma ( Zagareb, Rijeka, Ljubljana, Venecija ), brodogradilišta ili pak luka ukrcaja. Taxi Rijeka nudi pomorcima posebne pogodnosti i popuste prijevoze zato pošaljite upit već danas. Pomorske agencije koje obavljaju ukrcaj pomoraca kod nas mogu naći sigurnog partnera u prijevozu sa dodatnim benefitima. Zato pozivamo sve agencija za ukrcaj pomoraca da nam pošalju upit i dogovore sastanak već danas kako bi osigurali dodatne benefite.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do aerodroma ( Zagreb, Rijeke, Ljubljana, Venecija ), brodogradilišta ili pak luka ukrcaja biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač pomorce će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih na željeni aerodrom Zagreb, Trst, Ljubljana, Venecija u klimatiziranom vozilu.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi prijevoza pomoraca. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljane na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa pomoraca koje nemogu stati u regularno taxi vozilo jer u ponudi imamo nove i klimatizirane kombije, minibuseve i autobuse.

Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem za prijevoz pomoraca ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza pomoraca od Rijeke do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trieste, Ljubljane možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.