TAXI RIJEKA DO BAŠKA

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Baške na otoku Krku. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Baške na otoku Krku do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Baška na otoku Krku

Baška je smještena na otoku Krku i nekadašnja le luka za trajekt. Danas je Baška turistički među najpopularnijim mjestima u ovome dijelu Jadrana. Mnogobrojni hoteli i apartmani smjestili su se baš u ovom turističkom biseru. Baška leži na nekih stotinjak četvornik kilometara, a ima veoma bogatu povijest. Baška je povijesno jako bogato i zanimljivo mjesto, a tome pridonosi činjenica da povijest datira iz 2. stoljeća. Naselje baška razvilo se početkom 419 godine, a prvi puta se kao Baška spominje 1232 godine. Okolna mjesta su Jurandvor, Bašćanska Draga i Batomalj.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Baške.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Baške na otoku Krku biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Baške na otoku Krku u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Baške na otoku Krku na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje ne mogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Baške na otoku Krku modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visoko turističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Baške na otoku Krku. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Baške na otoku Krku možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.