Taxi Rijeka do aerodroma Trst (TRS)

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do aerodroma Trst. U mogućnosti smo ponuditi prihvat putnika na aerodromu Trst (TRS) i prijevoz do Rijeke ili svih destinacija ili aerodroma u Hrvatskoj i regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Aerodrom Trst

Aerodrom Trst je smješten 30-ak kilometara  od Trsta u smjeru Venecije. Aerodrom Trst je iznimno bitan gradu i industriji u toj regiji ali i nama riječanima je aerodrom Trst polazni aerodrm na našim putovanjima. Aerodrom Trst nalazi se u malenom mjestu Ronchi dei Legionari. Taxi Transfer Service nudi svim tvrtkama i pojedincima mogućnost prijevoza od Rijeke do aerodrma u Trstu. Transferi su prema aerodromu Trst su privatni, a našim klijentima omogućujemo i prihvat putnika na aerodromu Trst i njihov prijevoz do Rijeke ili bilo koje destinacije u Hrvatskoj. Taxi Rijeka može ponuditi prijevoz na relaciji Rijeka do aerodroma Trst svim pojedincima ili grupama jer raspolažemo širokom flotom vozila.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Trsta.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Trsta biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Trsta u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Trsta na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Trsta modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Trsta.Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Trsta možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.