Taxi Rijeka do aerodroma Rijeka

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do aerodroma Rijeka – Krk na otoku Krku. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz od aerodroma Rijeka – Krk na otoku Krku do svih destinacija ili aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Aerodrom Rijeka – Krk na otoku Krku

Aerodroma Rijeka smiješten je na istoimenom otoku Krk. Riječki aerodrom je postao zračno prometno čvorište za turiste koji dolaze na Kvarner i Istru. Iako maleni aerodrom je praktičan i sve je na dohvat ruke. Aerodrom Krk potpada pod općinu Omišalj koje je udaljena svega nekoliko kilometara. Aerodrom Rijeka – Krk udaljena je od grada Rijeke nekih 30-tak kilometara od Rijeke. Danas su pretežni charter letovi među kojima prednjače letovi iz Njemačke, ali tu su i letovi iz drugih zemalja.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Aerodrom Rijeka – Krk na otoku Krku.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Aerodrom Rijeka – Krk na otoku Krku biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Aerodrom Rijeka – Krk na otoku Krku u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Aerodrom Rijeka – Krk na otoku Krku na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Aerodrom Rijeka – Krk na otoku Krku modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka Aerodrom Rijeka – Krk na otoku Krku. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Aerodrom Rijeka – Krk na otoku Krku možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.