Taxi Rijeka do aerodroma Rijeka

  •  
No price found for this journey

Transfer Service je kao što smo već isticali obiteljski obrt i bazirani smo na kvalitetnom taxi prijevozu s ili na aerodrome. U ponudi imam vozila za sve grupe ili pojedince pa se tako možemo pohvaliti najširom paletom novih vozila. Dugogodišnje iskustvo garancija je vrhunske usluge sa najboljim omjerom cijene i kvalitete. Ukoliko putuje te od Rijeke do riječkog aerodroma zovite nas i svoje putovanje započnite sa nama na način da rezervirate transfer od Rijeke do Aerodroma Rijeka. Tijekom godina poslovanja stekli smo mnoga poznanstava i partnera, ali i dalje smo otvoreni za novu poslovnu suradnju. Ukoliko imate stalnu potrebu za prijevozom s ili na aerodrom Krk slobodno nas kontaktirajte. Stalnim partnerima odobravamo dodatne bemefite. Ukoliko tražite profesionalnu, ugodnu i pouzdanu uslugu transfera ili stalnog partnera za organizaciju putovanja Vaših djelatnika ili gostiju koja Vam za Vaš novac pruža najveću vrijednost na tržištu onda je Transfer Service pravi izbor za Vas.

AERODROM RIJEKA

Riječki aerodrom smješten je na otoku Krku nedaleko mjesta Omišalj. Aerodrom Rijeka je dugo godina bio na marginama avio prijevoza u Hrvatskoj te su mala ili nikakva ulaganja ostavila traga koji je za rezultat imao smanjenje broja putnika i ukidanje linija. Proteklih nekoliko godina možemo reći da je aerodrom Rijeka „živnu“ i danas Rijeku putem avio linija povezuje s Dubrovnikom,, Dusseldorfom, Eindhovenom, Frankfurtom, Hamburgom, Kolnom, Košicama, Londonom, Münchenom, Osijekom, Parizom, Rigom, Splitom, Stuttgartom. Riječki aerodrom je bitan za razvoj i unaprjeđenje turizma u riječkom prstenu ali i Istri.

RIJEKA

Rijeka smještena u Kvarnerskom zaljevi i  najveća je hrvatska luka. Ako gledamo na razini Hrvatske grad Rijeka je treći po veličini grad u Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije. Grad Rijeka s okolicom ima  oko 190.000 stanovnika. Rijeka je najveći razvoj doživjela tijekom mađarske vladavine gdje izrasts u jednu od najvećih europskih luka i moćno industrijsko središte. Početkom devedesetih godina 20. stoljeća dolazi do propasti industrije i naglog smanjenja lučkog prometa, pa se u novom vijeku Rijeka počinje okretati razvoju turizma i uslužnog sektora.

Taxi Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do aerodroma Rijeka koji je smješten nedaleko mjesta Omišalj na otoku Krku. Putujući s Taxi Rijeka Transfer Service od Rijeke do aerodroma Rijeka biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje jer iza njih su milionske kilometraže na cestama diljem Hrvatske i Europe. Zato ukoliko putujete od Rijeke do aerodroma Rijeka rezervirajte Vaš privatni transfer kako bi Vaše putovanje počelo bez stresa.

Ukoliko slijećete na aerodrom Rijeke isto tako možete rezervirati transfer od aerodroma Rijeka do Rijeke ili bilo koje destinacije. Ukoliko Vas dočekujemo na aerodromu Rijeka naš vozač putnike će dočekati u putničkom terminalu s natpisom njihovog imena te uz pomoć sa prtljagom prevesti ih do hotela, apartmana ili bilo koje adrese…..

Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza na relaciji Rijeke – Aerodroma Rijeka te Vam preporučamo da rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Aerodroma Rijeka na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo jer u nudimo najširu paletu vozila. Rezervirajte Vaš klimatizirani kombi, minibus  ili autobus da Vas i Vašu grupu preveze od Rijeke do Aerodroma Rijeka

U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka, Aerodrom Rijeka do bilo koje destinacije.

 Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ? Zato pošaljite upit već danas i naše osoblje će Vam napraviti ponudu kreiranu isključivo po Vašim potrebama.

Naše usluge prijevoza od Rijeke možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

Zašto koristiti usluge Taxi Transfer Service Rijeka ?

✔ Optimalan omjer cijene i kvalitete

✔ Fiksne unaprijed poznate cijene transfera

✔ Profesionalni i ljubazni vozači.

✔ Nova vozila

✔ Najšira paleta vozila

✔ Obveznici PDV-a

✔ Karticno, virmansko i gotovinsko plaćanje