Taxi Rijeka do Aerodroma Beč

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi taxi prijevoz od Rijeke i okolice do svih aerodroma u Hrvatskoj i inzemstvu. Naše uslugu u ovih 10 godina je koristila zbilja široka lepeza profila ljudi od sportaša, političara do poslovnih ljudi, turista i sl. Rijeka je najveća hrvatska luka ali u Rijeci žive i mnogobrojni pomorci koji često putuju na posao. Mnogi od njih su u nama pronašli sigurnog partnera prilikom svog putovanja pa smo prošli tjedan bili na usluzi našem stalnom klijentu – pomorcu s kojim smo se uputili u Beč. Danas kad smo još uvijek pod utjecajem pandemije susrećemo se s smanjenim brojem letova i smjene posade brodova su bitno otežane ali mi pružamo kompletnu uslugu.

Ovaj prijevoz je bio nešto zahtjevniji jer smo se prvo uputili na mjesto za testiranje gdje je naš klijent prvo morao obaviti test na COVID-19 kako bi mogao ishoditi potrebnu vizu za Maleziju. Krenuli smo iz Rijeke u noćnim satima kako bi bili sigurni da ćemo stići u 07:00 na testiranje. U Beč stižemo na vrijeme te se klijent podvrgava testiranju. Nakon obavljenog testiranja idemo u centar u ambasadu kako bi klijent ishodovao vizu koja mu je potrebna za ulazak i ukrcaj na Malezijskom teritoriju. Naš vozač je cijelo vrijeme na raspolaganju klijentu te nakon završenih obveza u ambasadi klijenta prevozimo prema aerodromu Beč. Inače zračna luka Beč je međunarodna luka i smještena je u Schwechatu, 18 km jugoistočno od središta Beča, Austrija, najveća je i najprometnija zračna luka u Austriji. Zračna luka je glavno čvorište Austrian Airlinesa i njegovih podružnica.Nakon svih potrebnih radnji klijenta ostavljamo u NH Hotelu u Beču na aerodromu i želimo mu sretan nastavak putovanja i mirno more.

Tko smo i zašto putovati s nama ?

Taxi Rijeka – Transfer Service je obiteljski obrt koji se specijalizirao za organiziranje privatnih transfera pojedinaca i grupa svih veličina. Ono što na čini izdiže iznad konkurencije je kombinacija više čimbenika, od kojih su najvažniji: osoblje vrhunske kvalitete te kvalificirana i ljubazna služba za korisnike koja Vam je na raspolaganju non-stop kako bi osigurala da će vaš transfer proći glatko i bez ikakvih problema. Naši vozači su profesionalni vozači i iskusni pojedinci koji imaju podršku našeg centra. Također treba naglasiti da se posebno ponosimo svojim voznim parkom u kojemu su sva vozila nova i vrlo dobro opremljena.  Nadalje, glavni nam je prioritet osigurati ugodan i siguran doživljaj vožnje te stoga svaki transfer želimo obaviti besprijekorno od početka do kraja, a to činimo po vrhunskim standardima i odličnim omjerom cijene i kvalitete. Zato ukoliko imate potrebu za transferom rezervirajte svoju vožnju pravovremeno putem našeg kontakt obrasca ili putem poziva.

Taxi Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Beč u Austriji.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Beča u Austriji biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do Beča u Austriji u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Beč u Austriji na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Beča u Austriji modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Beč u Austriji. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Beč u Austriji možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

Za sva pitanja slobodno nas nazovite jer naše osoblje stoji Vam na raspolaganju.