TAXI RIJEKA DO AERODROM LJUBLJANA

Taxi Transfer Service Rijeka – dugogodišnje iskustvo !

Bavimo se prijevozom više od 10 godina. Iza nas su mnogobrojni prijevozi na mnoge destinacije i aerodrome kao i mnogobrojni partneri i klijenti. Tijekom godina poslovanja iza nas su milijunske destinacije i prijevozi na mnogobrojne destinacije pa tako i na aerodrom Ljubljanu popularno zvan aerodrom Brnik. Aerodrom Zračna luka Jože Pučnika Ljubljana (Zračna luka Brnik ili Aerodrom Ljubljana) je glavna i najveća zračna luka u centralnoj Sloveniji. Nalazi se 30  km sjeverno od Ljubljane u neposrednoj blizini Donjeg Brnika. Ime je dobila po Joži Pučniku, slovenskom disidentu, političaru i sociologu. Jože Pučnik je bio jedan od najzasluženijih osoba koji je doveo do neovisnosti i oslobođenja Slovenije od SFR Jugoslavije.

Rijeka koja je najveća je hrvatska luka i treći po veličini grad u Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije.  Ima dosta putnika i poslovnih ljud koji nas posječuju. Grad Rijeka s okolicom ima 191.641 stanovnika, a u zračnom prometu gravitira Ljubljani, Trstu i Zagrebu pa mnogobrojni poslovni ljudi koriste aerodrom Ljubljanu kao izbor pri posjetu Rijeci. Ukoliko imate potrebu za taxi prijevozom od Rijeke do aerodroma Ljubljana pošaljite nam upit ili jednostavno napravite rezervaciju putem naše stranice.

Taxi Transfer Service Rijeka – prijevoz na sve destinacije !

Prijevozom od Rijeke do svih destinacija bavimo se preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na svim relacijama pa tako i na relaciji Rijeka do aerodroma Ljubljana. Aerodrom Ljubljana neki još nazivaju i aerodrom Brnik makar je službeni naziv Zračna luka Jože Pučnika. Aerodrom Ljubljana gledano iz Rijeke je smještena nekih 30-ak kilometara od Ljubljane koja je ujedno i političko administrativni centar Slovenije.

Na našim stranicama nudimo rezervacije transfera od Rijeke do Ljubljane za pojedince ili grupe. Dugogodišnji rad i prisutnost na tržištu tražila je od nas da se moderniziramo i stalno učimo i prilagođavamo našim putnicima pa tako danas jedini od taxi prijevoznika u Rijeci nudimo sigurne taxi transfere od Rijeke do aerodroma Ljubljana modernim taxi vozilima. Naša prednost je uvijek korektan odnos prema klijentu pa su tako sve naše cijene konačne, fiksne i bez skrivenih troškova.

Slijećete u Ljubljanu na aerodrom i trebate taxi transfer na relaciji APT Ljubljana do Rijeke ?

Dolazi Vam poslovni partner, klijent, pomorac i treba ga dočekati na aerodromu Brnik i prevesti do Rijeke. Nema problema Taxi Transfer Service Rijeka i to nudi, a naša prednost je da Vam i u slučaju kašnjenja leta ne zaračunavamo uslugu čekanje jer kao što smo rekli naše cijene za taxi prijevoz od Ljubljana aerodroma do Rijeke su uvijek fiksne i nema dodatnih ili skrivenih troškova. U koliko slijećete na aerodrom Ljubljana naš vozač putnike će dočekati u putničkom terminalu aerodroma Ljubljana s natpisom Vašeg imena kako bi ga lakše prepoznali i kako bi klijentu pomogao oko prtljage. Pošaljite nam upit i dostavite detalje o broju putnika, a naše osoblje će Vam poslati ponudu.

Taxi Transfer Service Rijeka – nudi najbolji omjer cijene i kvalitete !

Nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od aerodroma Ljubljana ( Brnik ) do Rijeke obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno. Također bi željeli naglasiti da taxi prijevoz od Ljubljane aerodroma do Rijeke možete platiti na više načina: gotovinom, on-line kreditnom karticom, kreditnom karticom u vozilu, virmanom zato pošaljite upit i izaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara.

Taxi Transfer Service Rijeka imali smo za cilj klijentima ponuditi sve na jednom mjestu kada je prijevoz u pitanju, a da smo na dobrom putu pokazuje naša referentna lista zadovoljnih kupaca. Možemo se pohvaliti širokom flotom vozila od automobila do autobusa koje možete unajmiti za prijevoz od Ljubljane do Rijeke. Stoga ukoliko putujete na relaciji Rijeke do aerodroma Ljubljana, a Vaša grupa broji više putnika pošaljite upit sa detaljima i rezervirajte jedan od naših modernih autobusa.