Taxi Rijeka do ACI Rovinj

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do ACI Marine Rovinj u Istri. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz ACI Marine Rovinj u Istri do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: ACI Marine Rovinj u Istri

Rovinj je grad u Istri danas jedan od turističkih bisera Istre uz Poreč među najjačima na Jadranu. U Rovinju je nemoguće ne osjećati se dobro. Ovaj idilični gradić veličanstveni je dragulj Istre koji osvaja šarmom, bojama, srednjovjekovnom arhitekturom i gastronomskom ponudom. Sveta Eufemija majčinskom toplinom bdije nad ovim negdašnjim ribarskim mjestašcem koje se posljednjih desetljeća probilo u sam vrh hrvatske turističke ponude, a ACI marina Rovinj prava je zlatna ribica koja će nautičarima i prijateljima mora ispuniti sve želje i potrebe. Radovi na najmodernijoj, a po mnogima i najljepšoj marini nautičkog turizma na Jadranu koja je najvišim standardima dizajna i tehnološkim rješenjima uz bok elitnim svjetskim destinacijama privedeni su svome kraju. Sa zadovoljstvom objavljujemo vijest da je u ponedjeljak, 25. ožujka na godišnji vez u obnovljenoj ACI marini Rovinj uplovila prva jahta i time označila početak rada nove marine. Marina je otvorena kako za plovila na godišnjem vezu tako i za plovila u tranzitu. Nova marina ima ukupno 196 vezova za brodove prosječne duljine 17 metara. Objedinjuje sve tehničke i uslužne servise te je najmodernija nautička one stop shop destinacija.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji od Rijekedo ACI Marine Rovinj u Istri.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do ACI Marine Rovinj u Istri biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Rovinja u Istri u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do ACI Marine Rovinj u Istri na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do ACI Marine Rovinj u Istri modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do ACI Marine Rovinj u Istri. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do ACI Marine Rovinj u Istri možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.