Taxi Rijeka do ACI Marine Rab na otoku Rab

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do ACI Marina Rab na otoku Rabu. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz ACI Marina Rab na otoku Rabu do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: ACI Marina Rab

ACI Marina Rab je smješten na otoku Rabu tako da do ACI Marina Rab možete doći jedino trajektom preko Stinice. Na otoku čudesnih prirodnih raznolikosti, prelijepih plaža, bogate povijesti i kulturno-povijesnih spomenika, koji datiraju od predrimskih vremena, smjestile su se čak dvije ACI marine – Rab i Supetarska Draga. Prva od njih ukras je istoimenoga grada, najvećega otočkoga mjesta i središta kulture, obrazovanja i umjetnosti što se već stoljećima njeguju na Rabu. ACI marina Rab nalazi se u samoj gradskoj luci, a nautičarima nudi mnoštvo sadržaja – od restorana do servisne radionice. Unutrašnjost otoka jednako je impresivna kao i obala. Naime, čak 35 posto njegove površine prekriveno je šumom i plodnim zemljištem pa je Rab danas, nakon Mljeta, drugi najzeleniji hrvatski otok. Ribom i drevnim trgovačkim putovima blagoslovljeno more, raznovrsno ljekovito bilje, izdašni plodovi rodnih polja, vinograda i maslinika te krajnje gostoljubivi domaćini čine Rab atraktivnim odredištem u svako doba godina. Uz to, Rabljani se još od kraja 19. stoljeća organizirano bave turizmom pa njihovoj gostoljubivosti i spremnosti da ugode svakom putniku i namjerniku nema kraja.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do ACI Marina Rab na otoku Rabu.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do ACI Marina Rab na otoku Rabu biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta ACI Marina Rab na otoku Rabu u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do ACI Marina Rab na otoku Rabu na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do ACI Marina Rab na otoku Rabu modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do ACI Marina Rab na otoku Rabu. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do ACI Marina Rab na otoku Rabu možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.