TAXI RIJEKA CIJENA

Bavimo se taksi prijevozom dugi niz godina i to nam je početna djelatnost. Tijekom godina poslovanja iza nas je bogata referentna lista zadovoljnih korisnika ali možemo se pohvaliti da smo tijekom ovih godina bili na usluzi mnogobrojnim renomiranim tvrtkama, klubovima, savezima itd.

Bilo da je riječ o jednokratnim narudžbama i višegodišnjoj suradnji svim našim klijentima nudimo prihvat i prijevoz putnika u regiji, kao i u zemljama oko nas. Bez obzira dali je prihvat putnika na aerodromu, brodogradilištu, luci ili bilo kojem terminalu i potreban Vam je prijevoz do Rijeke mi to možemo ponuditi. Kada je riječ o taxi prijevozu iz Rijeke tu prednjači prijevoz od Rijeke do aerodroma Zagreb, aerodroma Trst, aerodroma Venecija i aerodroma Brnik. Kroz sve ove godine poslovanja tu su prijevozi i do udaljenijih luka, aerodroma i turističkih destinacija, a tu bi istakli taxi prijevoze od Rijeke do Dubrovnika, Splita, Sarajeva, Mostara, Budve, Petrovce, Sv. Stefan, Kotor, Kumbor, Tivat, Ulcinj, Porto-Montenegro, Porto Novi, Tirana, Drač, Vlora, Elbasan, Saranda …

U posljednjih nekoliko godina bilježimo porast broja novih letova iz cijele Europe za Hrvatsku pa se samim time i neprestano povećava obujam posla i putnika.

Prateći potrebe i zahtjeve klijenata proširili smo našu ponudu i danas nudimo i taxi kombi, minibus ili autobusni prijevoz do bilo koje detinacije.

Ukoliko imate potrebu za taxi prijevozom kontaktirajte nas putem naših kontakt obrazaca na našoj web stranici, a naše osoblje će Vam ponuditi najbolje u skladu sa Vašim potrebama.

Taxi Rijeka nudi odličan omjer cijene i kvalitete jer transfere od Rijeke do aerodroma Rijeka, Zagreb, Trst, Venecija obavljamo isključivo novim i klimatiziranim vozilima pa je i najdalje putovanje s nama ugodno.

Taxi Rijeka u svojoj floti ima kompletnu ponudu vozila od osobnih luksuznih automobila, kombi, minibus vozila do modernih  autobusa te smo u mogućnosti obaviti prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Rijeke do aerodroma ili bilo koje destinacije, a imate potrebu za jednim od naših vozila slobodno nas kontaktirajte. Naše cijene za taxi prijevoz nude Vam najbolju opciju kod omjera uloženog i dobivenog.

Taxi Rijeka uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taksi usluga virmanom i kreditnim  karticama.

Zato rezervirajte vozilo rezervirate unaprijed putem naše Internet stranice kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.