Taxi Rijeka – aerodrom Zagreb

Taxi Rijeka – Transfer Service” je obrt za taxi usluge, prijevoz putnika. Nudimo usluge prijevoza iz Rijeke do zračnih luka ili prihvat putnika na aerodromima, željezničkim i autobusnim stanicama. Nudimo najširu paletu vozila, a dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu i razinu usluge taxi prijevoza koju trebate. Pročitajte više o nama i pogledajte naše stranice na kojima možete rezervirati taxi prijevoz od Rijeke do bilo koje destinacije. Za sve informacije i ponude kontaktirajte nas putem našeg taxi online obrasca ili pišite direktno na naš e-mail. Među našim brojnim klijentima nalaze se poznate domaće i međunarodne tvrtke.

Taxi prijevoz od Rijeke do Aerodroma Zagreb – Aerodrom Franjo Tuđman (ZAG)

Zračna luka „Franjo Tuđman” najveća je i najznačajnija zračna luka u Hrvatskoj. Nazvana je po prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, povjesničaru i državniku pod čijim je vodstvom Hrvatska ostvarila svoju državnu nezavisnost te izašla kao pobjednik u Domovinskom ratu

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi prijevoz od Rijeke do svih destinacija u zemlji i inozemstvu. Zašto je Taxi Rijeka – Transfer Service prijevoz na relaciji od Rijeke do Aerodroma Zagreb (ZAG) najbolji način prijevoza ?

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi pouzdanu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do Aerodroma Zagreb (ZAG). Naša nova taxi vozila garancija su da će te na Vaše odredište Aerodroma Zagreb (ZAG) stići udobno i komforno. Naše prednosti su vozači koji govore minimalno jedan strani jezik. Ukoliko Vam treba prijevoz od aerodroma Aerodroma Zagreb (ZAG) do Rijeke pošaljite upit i kontaktirajte nas.