Taxi Rijeka – aerodrom Trst

Taxi Rijeka – Transfer Service” je obrt za taxi usluge, prijevoz putnika. Nudimo usluge prijevoza iz Rijeke do zračnih luka ili prihvat putnika na aerodromima, željezničkim i autobusnim stanicama. Nudimo najširu paletu vozila, a dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu i razinu usluge taxi prijevoza koju trebate. Pročitajte više o nama i pogledajte naše stranice na kojima možete rezervirati taxi prijevoz od Rijeke do bilo koje destinacije. Za sve informacije i ponude kontaktirajte nas putem našeg taxi online obrasca ili pišite direktno na naš e-mail. Među našim brojnim klijentima nalaze se poznate domaće i međunarodne tvrtke.

Taxi prijevoz od Rijeke do Aerodrom Trst – Aerodrom Ronki di Legionari

Međunarodni aerodrom „Ronki di Legionari je aerodrom koji opslužuje Trst, Italija. Aerodrom se nalazi u Furlanijsko-julijanskoj krajini u blizini granice sa Slovenijom (oko 45 km od granice). Uprkos imenu grad se nalazi oko 30-40 km od Trsta, kod grada Monfalkone.

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi prijevoz od Rijeke do svih destinacija u zemlji i inozemstvu. Zašto je Taxi Rijeka – Transfer Service prijevoz na relaciji od Rijeke do Aerodrom Trst najbolji način prijevoza ?

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi pouzdanu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do Aerodrom Trst. Naša nova taxi vozila garancija su da će te na Vaše odredište Aerodrom Trst  stići udobno i komforno. Naše prednosti su vozači koji govore minimalno jedan strani jezik. Ukoliko Vam treba prijevoz od aerodroma Aerodrom Trst  do Rijeke pošaljite upit i kontaktirajte nas. Min Height: auto Min Height: auto Width: 80% Width: 80%

 Želimo naglasiti da su sve naše cijene transparentne i nema dodatnih ili skrivenih troškova, a samim time su sjajan omjer cijene i kvalitete za taxi prijevoz od Rijeke do Aerodrom Trst, zato pošaljite upit putem našeg obrasca ili on-line forme na kojoj možete dobiti informaciju cijene.

Svim našim putnicima Taxi Rijeka – Transfer Service nudimo kartično plaćanje taxi usluga putem POS terminala u vozilima, virmansko i gotovinsko plaćanje za sve usluge taxi prijevoza. Pošaljite upit i kao opciju plaćanja izaberite kartično plaćanje taxi usluga u vozilu.

Našim klijentima možemo ponuditi prijevoz grupa od 5-54 putnika jer raspolažemo s najvećom paletom vozila među svim taxi prijevoznicima u Rijeci. Kontinuiranim ulaganjem u vozni park možemo se pohvaliti novim klimatiziranim auto, kombi i minibus  vozilima tako da bez problema možemo prevesti grupu bilo koje veličine na svim relacijama.