TAXI PULA OPATIJA

Taksi Rijeka do aerodroma Pula – mi smo licencirana tvrtka za taxi transfere i prijevozom se bavimo više od 15 godina. Naše dugogodišnje iskustvo u prijevozu garancija je kvalitetne usluge taksi prijevoza. Iza nas su mnogi kongresi, seminari na kojima smo bili službeni prijevoznik, a možemo se pohvaliti da smo partner najuspješnijim tvrtkama i mnogim ambasadama. Ukoliko imate potrebe za taxi transferima pošaljite nam upit i rezervirajte Vaše vozilo.

Ovih dana smo bili zaduženi za transfere putnika koji su bili gosti na kongresu u Opatiji. Opatija je turistički biser Kvarnera i mnogi gosti dolaze u Opatiju koristeču aerodrom Pulu.

Transferi putnika sa aerodroma u Puli vršimo prema svim destinacijama na Kvarneru, a najčešće je riječ o transferima sa aerodroma Pula do Rijeke, Opatije, Krk, Kastva

Transferi iz Opatije do Pule

Rezervirajte Vaš transfer od Opatije do aerodroma Pula sa najboljim omjerom cijene i kvalitete. Mnoga mjesta u okolici Opatije ( Kastav, Matulji, Ičići, Lovran .) loše su povezani s aerodromom Pula stoga Vam preporučamo da rezervirate taksi transfer do aerodroma Pula i putujete bez stresa. Kod nas rezervaciju možete napraviti na nekoliko načina, a najbolje je da nam pošaljete upit putem kontakt obrasca na našoj web stranici ili e-mail – om.

Usluge Taksi prijevoza sa Aerodroma Pula do Rijeke, Opatije….

Osim usluga prijevoza na aerodrom Pula kod nas možete rezervirati i transfer od aerodroma Pula do Opatije., Rijeke.. U ljetnim mjesecima često imamo riječ o grupama putnika koji putuju od aerodroma Pula do turističkih destinacija što nama ne predstavlja problem jer u ponudi imamo vozila svih kategorija. Pošaljite nam upit sa detaljima i brojem putnika, a naše osoblje stoji Vam na raspolaganju kako bi vam preporučilo adekvatno vozilo ovisno o veličini Vaše grupe i količini prtljage.

Turistička razgledavanja Pule, Istre….

U ponudi imamo i najmove autobusa, minibuseva i kombija s vozačem za razgled Pule i Istre.

Bez obzira trebate li transfer ili turistički razgled Istre, Pule…. Transfer Service ima rješenje za Vaše potrebe samo nam pošaljite upit i rezervirajte Vaše vozilo.

Danas Vam možemo ponuditi i omogućiti privatno razgledavanje turističkih lokacija u Istri kombi vozilima mercedes Sprinter kapaciteta 8+1, minibusevima Mercedes Sprinter kapaciteta 18 putnika,  a ako Vaša grupa broji više putnika na raspolaganju su Vam naši autobusi Top Classe Setra. Uživajte u prekrasnom pogledu na Istru vozeći se u luksuznim i udobnim vozilima. Posjetite razne turističke i povijesne znamenitosti Istre.

Taxi Transfer Rijeka posluje preko 15 godina i nudimo kvalitetnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Pula aerodrom do Rijeke, Opatije…. Na ovim stranicama nudimo rezervaciju transfera bez obzira na broj putnika po unaprijed poznatim cijenama.

Naš vozač putnike na aerodromu Pula dočekuje u putničkom terminalu aerodroma s natpisom Vašeg imena ( welcome bord ) kako bi ga lakše prepoznali. Pošaljite Vaš upit i rezervirajte vozilo kako bi putovali bez stresa.

Taxi Transfer Rijeka u ponudi ima i kombi, minibus i autobus vozila pa nudimo prijevoze grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Ukoliko Vaša grupa putuje iz Opatije, Rijeke do aerodroma Pula, a imate potrebu za jednim od naših autobusa slobodno nas kontaktirajte i pošaljite upit.

Taxi Transfer Rijeka uz klasično gotovinsko plaćanje svojim klijentima nudi plaćanje taxi usluga virmanom ( bank transferom ) i kreditnim  karticama

Naša preporuka je da vozilo rezervirate unaprijed kako bi bili sigurni da će te dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.