Taxi prijevoz Rijeka do Zračne luke Zagreb

Taxi prijevoz putnika od Rijeke do Zračne luke ( aerodrom ) Zagreb

Taxi Transfer Service Rijeka nudi uslugu prijevoza od Rijeke do aerodroma Zagreb. Ova usluga obavlja se kao privatan prijevoz. Taxi Transfer Service Rijeka nudi transfer od Rijeke do aerodroma u Zagrebu  taxi, kombi, minibus ili autobusni prijevoz po narudžbi. Zato bez obzira koliko Vaša grupa broji ljudi rezervirajte Vaš prijevoz za Zagreb aerodrom. Zagreb je udaljen od Rijeke 170 kilometara. prilikom organizacije putovanja trebate voditi računa da na aerodromu morate biti 90 min prije leta. Zato pošaljite upit još danas i rezervirajte profesionalnu uslugu prijevoza na relaciji Rijeka do aerodroma Zagreb po prihvatljivim cijenama. Rezervaciju možete izvršiti telefonski ili putem e-mail-a a naše osoblje odgovoriti će Vam u najkraćem roku. Ukoliko imate pitanja odmah nas kontaktirajte jer naše osoblje očekuje Vaš poziv.

Ukratko o destinaciji:

Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske, i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika. Šire područje grada okuplja više od milijun stanovnika. Zračna luka „Franjo Tuđman” najveća je i najznačajnija zračna luka u Hrvatskoj. Zračna Luka Zagreb ( Airport Zagreb – Pleso ) udaljena je 20  km od središta grada, što je u praksi 30 minuta vožnje. Rijeka danas u avionskom prijevozu gravitira Zagrebu jer je Riječki aerodrom mali i nema veliko broj letova i destinacija pogotovo tijekom zimskih mjeseci. Danas je velika prednost što je aerodrom Zagreb povezan s cijelom Hrvatskom putem modernih autocesta pa se na aerodrom stiže ugodno i brzo.

Zašto rezervirati Taxi Transfer Service Rijeka ?

Profesionalnost

Našu uslugu prijevoza obavljaju iskusni profesionalni vozači u vozilima koja ispunjavaju sve zakonske propise i standarde. Naša vozila su novije proizvodnje sa svom potrebnom opremom za ugodno i sigurno putovanje. naše osoblje u uredu govori nekoliko stranih jezika i trudimo se biti najbolji u ovoj kategoriji prijevoza.

Isplativost

Kada je više putnika u pitanju kombi ili minibus prijevoz od Rijeke do aerodroma u Zagrebu je zasigurno najjeftiniji prijevoz do aerodroma Zagreb. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi vozila bez obzira na broj putnika u Vašoj grupi. Nudimo kombi vozila u koja stane do 8 putnika uz maksimalan komfor, Naši minibusevu su na raspolaganju za grupe preko 8 putnika, a mogu primiti do 18 putnika

Točnost

 Kod polaska na putovanje naš prvi prioritet u obavljanju usluge transfera od Rijeke do aerodroma je da na Vašu adresu dođemo točno kako bi Vam omogućili polazak bez stresa. Svjesni smo koliko je važno da prilikom pogleda kroz prozor već i koju minutu prije polaska vidite svoje vozilo i vozača. Zato se uvijek držimo dogovorenog vremena.

Sigurnost

Vi ste nama povjerili da prevezom Vas ili Vaše najmilije, a mi imamo samo jedan cilja. Da to učinimo na najsigurniji način.

Imate potrebu za taxi prijevozom do Rijeke do Aerodroma Zagreb molimo kontaktirajte nas.

I još …..

Taxi Transfer Service Rijeka nudi pouzdanu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do aerodroma  Zagreba. Naša nova taxi vozila garancija su da će te na Vaše odredište u Zagrebu stići udobno i komforno. Nudimo prijevoz od Rijeke do Hotela u Zagrebu ili prihvat putnika u svim hotelima grada Zagreba i prijevoz do Rijeke. Kod nas možete rezervirati vozila s vozačem i za višednevna putovanja ili prijevoz na kongrese, seminare i sl. Pošaljite nam upit i naše osoblje stoji Vam na raspolaganju kako bi baš Vaš prijevoz bio besprijekoran.