Taxi prijevoz Rijeka do Stara Baška

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Stare Baške na otoku Krku. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Stare Baške na otoku Krku do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Stara Baška na otoku Krku

Stara Baška je smještena na otoku Krku nedaleko mjesta Punat. Stara Baška je selo dugačko dva kilometra na južnom dijelu otoka Krka, cijelom njegovom dužinom protežu se plaže i plažice, od onih pješčanih, kamenitih pa do onih sa stijenama. Za razliku od većine ostalih starih primorskih naselja koje karakteriziraju zbijene kuće s uskim vijugavim uličicama, oblik Stare Baške u kojoj su kuće znatno udaljene jedna od druge, uvjetovan je terenom na kojem se selo smjetilo. Radi se o strmim padinama na kojima je mogućnost građena sužena na uski prostor uz obalu i to samo na određenim lokalitetima tog pojasa. Na kraju Stare Baške nalazi se plaža Zala. Iznad plaže nalazi se ruševina crkve Sv.Jeronima.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Stare Baške.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Stare Baške na otoku Krku biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Stare Baške na otoku Krku u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Stare Baške na otoku Krku na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Stare Baške na otoku Krku modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Stare Baške na otoku Krku. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Stare Baške na otoku Krku možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.