Taxi prijevoz Rijeka do Punta

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Punta na otoku Krku. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Punta na otoku Krku do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Punat na otoku Krku

Punat je smještena na otoku Krku i nalazi se veoma blizu isto imenom gradu Krk tj. dijeli ih svega 7 kilometara. Punat je danas raj za nautičare koji posjećuju otok Krk jer ima veliku marinu koja je nosioc turizma na Puntu. S obzirom da je riječ o gostima bolje platežne moći tu nam se nalzi i nekoliko zvučnijih hotela među kojima se ističe Falkenstain. Punat je prihvatljiv i vrlo zanimljiv obiteljima s malom djecom jer je obala pješčana, a kamp u Puntu omogućuje ima i kampiranje. Nekadašnje mirno ribarsko naselje danas se u potpunosti okrenilo turizmu i to na veoma uspješan način.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Punta na otoku Krku.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Punta na otoku Krku biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Punta na otoku Krku u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Punta na otoku Krku na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Punta na otoku Krku modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Punta na otoku Krku. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Punta na otoku Krku možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.